Σε εκπομπή της ΕΡΤ ο Μπουρζούκος

Το βίντεο, το οποίο δείχνει τον Μπουρζούκο το 2006 ως μαθητή της Β΄ τάξης του Μουσικού Λυκείου Παλλήνης.

Με μακριά μαλλιά, μιλιταίρ μπουφάν και σκουλαρίκι στο αυτί, όπως όλοι οι μαθητές.

Όπως γράφει το ethnos το βίντεο αποτελεί απόσπασμα συμπαραγωγής της ΕΡΤ που προβλήθηκε στη δημόσια τηλεόραση το 2006, με ευρύτερο θέμα την παιδεία, τις πανελλαδικές εξετάσεις και την καθημερινή μάχη των

οικογενειών να αντεπεξέλθουν στα σχετικά έξοδα.

Σ’ ένα τυπικό ελληνικό νοικοκυριό, η Παντελία (Λίνα) Μπουρζούκου, γιατρός στο ΕΚΑΒ στο επάγγελμα όπως έχει γίνει γνωστό, υποδέχεται τα δύο από τα τρία παιδιά της με την συνήθη ευλάβεια μιας ελληνίδας μάνας:

- Μαζί σήμερα και τα δυο μου, ρωτάει, ενώ ο Ανδρέας – Δημήτρης δέχεται πρόθυμα να κινηματογραφηθεί σε μια καθημερινή σκηνή μεσημβρινού φαγητού.

- Έχουμε πληρώσει το Φεβρουάριο το φροντιστήριο; Τα χω λίγο μπερδεμένα τώρα. Κάπου βέβαια τα έχει γράψει εκεί ο μπαμπάς στο τετράδιο, ακούγεται να λέει η Παντελία Μπουρζούκου που αργότερα, στο ίδιο βίντεο, περιγράφει τον Ανδρέα – Δημήτρη ως εξής:

«Ο κιθαρίστας είναι λίγο πιο χαλαρός. Είναι κι ο χαρακτήρας του έτσι, είναι γενικά πιο αισιόδοξος. Κάνει και άλλα πράγματα παράλληλα, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο, κι ίσως αυτό του δίνει λίγη περισσότερη διάθεση να ανταπεξέρχεται και στην ανεπάρκεια του χρόνου λόγω φροντιστηρίου».

Ο ίδιος παραδέχεται «είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς με τέτοιο καιρό. Έχει λίγη πίεση. Σιγά – σιγά όσο πλησιάζει και ο Ιούνιος πρέπει να αρχίσω να διαβάζω λίγο περισσότερο».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα