ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

Δύο ώρες κράτησε η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Δεν θα κοπούν οι συντάξεις του ΟΓΑ, δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Παραμένει αγκάθι το θέμα των μειώσεων στα ειδικά μισθολόγια.

Όχι στις οριζόντιες περικοπές, όχι σε περαιτέρω μάτωμα της ελληνικής κοινωνίας δήλωσε εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρόεδρος

της ΔΗΜΑΡ, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μετά τη δίωρη συνάντηση, ο κ. Κουβέλης δήλωσε ότι θα ακολουθήσει και νέα συνάντηση, καθώς η εξεύρεση των μέτρων πρέπει να έχει σχέση με ένα ευρύτερο αναπτυξιακό  πρόγραμμα, με τη διεύρυνση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων που πρέπει να υπάρξουν.

Ο κ. Κουβέλης δήλωσε ότι η συζήτηση και η επεξεργασία των αριθμών συνεχίζεται. Ειδικά για αριθμούς «που αφορούν σε ανθρώπους και λειτουργούς» ο κ. Κουβέλης φάνηκε ότι δεν επιθυμεί να υπάρξουν περικοπές, αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στο θέμα των ειδικών μισθολογίων.

Σε ερώτηση για τις συντάξεις του ΟΓΑ, ο κ. Κουβέλης επέμεινε στη θέση του ότι οι συντάξεις του ΟΓΑ δεν πρέπει να περικοπούν και «δεν θα περικοπούν» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα