ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΝΔ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… FINANCIAL TIMES

12:05 6/6/2012 - Πηγή: Matrix24

«Η ελληνική Δεξιά όμηρος των αποτυχιών της». Αυτός είναι ο τίτλος της βρετανικής εφημερίδας Financial Times. Φιλοξενούνται δηλώσεις του Χρύσανθου Λαζαρίδη, στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με τις οποίες εάν δεν γίνονταν πρόωρες εκλογές «θα είχαμε κυβέρνηση μπολσεβίκων».

Η εφημερίδα επικεντρώνει το ενδιαφέρον της  στη ΝΔ, ένα κόμμα που

«δεν έκανε ανανέωση, δεν πήρε αποστάσεις από τις αμαρτίες του παρελθόντος και επενδύει στον φόβο των ψηφοφόρων ότι μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει την Ελλάδα πίσω στη δραχμή και εκτός ΕΕ» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά για πρόωρες εκλογές, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης μιλάει στους Financial Times και, μεταξύ άλλων, δηλώνει «Ζητήσαμε εκλογές γιατί αλλιώς μετά τον Ιούνιο θα είχαμε κυβέρνηση Μπολσεβίκων».

Στο ίδιο ρεπορτάζ μιλάει και ο δικηγόρος Στάθης Ποταμίτης ο οποίος κατηγορεί και τη ΝΔ ότι ευθύνεται για τη διαφθορά και την αναποτελεσματικότητα που έφεραν τη χώρα στην οικονομική κρίση.

Παρέμβαση κάνει και ο αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος ο οποίος αναφέρει για τη ΝΔ ότι «συνεχίζει να είναι ένα παλαιό κόμμα και αυτό είναι το πρόβλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα