Σκοτώθηκε η Τζένι Ριβέρα σε αεροπορικό δυστύχημα

Το ιδιωτικό αεροπλάνο, μοντέλο Learjet 25, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ σε απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων από την πόλη Μοντερέι. Εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταφορών της χώρας ανακοίνωσε πως τα συντρίμμια του αεροσκάφους εντοπίστηκαν περίπου 98 χλμ. από την πρωτεύουσα της επαρχίας Νουέβο Λεόν, όπου η 43χρονη Λατίνα τραγουδίστρια είχε δώσει συναυλία το βράδυ του Σαββάτου. Τα μέλη των σωστικών συνεργείων δεν εντόπισαν επιζώντες.

Το αεροπλάνο είχε προορισμό την πόλη Τολούκα, μεταφέροντας συνολικά επτά ανθρώπους (δύο πιλότοι και πέντε

επιβάτες), όταν λίγο μετά τις 03.15 τα ξημερώματα της Κυριακής (10.15 το πρωί ώρα Ελλάδος) εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.

Γεννημένη στο Long Beach της Καλιφόρνια (2 Ιουλίου 1969), η Τζένι Ριβέρα έγινε ευρύτερα γνωστή ως «Diva of Banda», με τις πωλήσεις των δίσκων της να ξεπερνούν παγκοσμίως τα 20 εκατ. αντίτυπα. Πρόσφατα είχε ανακηρυχθεί ως μια από τις 25 πιο ισχυρές γυναίκες του Μεξικού, ενώ το άλμπουμ της με τίτλο «Jenni» (2008) είχε ανέβει στην κορυφή του «Billboard Top Latin Albums chart». Παράλληλα ήταν τρεις φορές υποψήφια για βραβείο Latin Grammy (2003, 2008 και 2010).

Ανήσυχο πνεύμα με χαρισματική φωνή και έντονη την αίσθηση του ρυθμού ξεσήκωνε με τα τραγούδια της τους θαυμαστές της και ήταν μια από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες της χώρας. Είχε παντρευτεί τρεις φορές και ήταν μητέρα πέντε παιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα