Σοκ στην Εύβοια από το βιασμό 69χρονης

08:28 1/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Οι δράστες, οι οποίοι κρατούσαν μαχαίρια και φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού με άγριες διαθέσεις, όπως αποδείχθηκε.

Μόλις ο 79χρονος απάντησε ότι δεν έχει λεφτά δέχθηκε γροθιές και μαχαιριές στο θώρακα, ενώ το άλλο κτήνος βίαζε μπροστά του την 69χρονη σύζυγο του, την οποία μαχαίρωσε και στα χέρια. Οι δράστες μόλις ολοκλήρωσαν τις αρρωστημένες πράξεις τους, διέφυγαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το μικρό σπίτι των θυμάτων βρίσκεται απομονωμένο στο τέλος του χωριού κοντά στην Σέττα, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι θρασύτατοι κακοποιοί.

Σύμφωνα με το eviazoom, η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν το πρωί του Σαββάτου από το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, που είχαν μεταφερθεί για νοσηλεία οι ηλικιωμένοι, από συγγενικά τους πρόσωπα. Μετά από αστυνομικές έρευνες διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είναι αλλοδαποί και συγκεκριμένα Πακιστανοί.

Η Ασφάλεια και η ΟΠΚΕ χτενίζουν από την Γυμνού και τις γύρω περιοχές, ενώ ήδη έχουν προσαχθεί δεκάδες Πακιστανοί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας.

Ο 79χρονος ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο και μαζί με την σύζυγο του μεταφέρθηκαν στην οικία τους, συνοδευόμενοι από τα δύο παιδιά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα