Σοκαριστικές μαρτυρίες από το «σπίτι της Κολάσεως»

14:58 8/5/2013 - Πηγή: Matrix24

Η αστυνομία συνέλαβε τους Αριέλ, Πέδρο και Ο’ Νιλ Κάστρο 54, 52 και 50 ετών αντίστοιχα.

Συγκινημένος εμφανίσθηκε σύμφωνα με το euronews, στη συνέντευξη τύπου ο Στηβ Άντονι, ειδικός πράκτορας του FBI:
«Ο εφιάλτης τελείωσε. Αυτές οι τρεις νεαρές κυρίες μας έδωσαν τον απόλυτο ορισμό της επιβίωσης και της επιμονής. Οι οικογένειες των τριών νεαρών ποτέ δεν εγκατέλειψαν τις ελπίδες τους ούτε και η αστυνομία. Όπως φαντάζεσθε δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τα συναισθήματα όλων μας. Κι όμως ακόμη και οι επαγγελματίες του κλάδου μας κλαίνε».

Οι

γυναίκες μπόρεσαν να ελευθερωθούν χάρη στην Αμάντα Μπέρι, μία εκ των γυναικών, που κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία μόλις έγινε αντιληπτή από ένα γείτονα.

Οι γείτονες που γνώριζαν πολύ καλά τους τρεις υπόπτους, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ζούσαν δίπλα σε τέτοιο τρόμο όλα αυτά τα χρόνια.

«Δεν φαινόταν ότι ήταν άνθρωπος που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Ειδικά για δέκα χρόνια κάτω από τη μύτη μας. Σου ραγίζει την καρδιά πραγματικά», λέει ο θείος της Τζίνα, που έπαιζε μουσική στο ίδιο συγκρότημα με τον Άριελ Κάστρο.

Όλοι όσοι τους γνώριζαν αναζητούν τώρα περίεργα σημάδια στη συμπεριφορά τους.

Οι πληροφορίες είναι σοκαριστικές. Σύμφωνα με ξένα μέσα, στη διάρκεια των 10 ετών, κατά τα οποία οι απαγωγείς βίαζαν συνεχώς τις απαχθείσες, είχαν γεννηθεί συνολικά πέντε μωρά. Δεν είναι τυχαίο ότι κάνουν λόγο για το «σπίτι της Κολάσεως». Σύμφωνα με την αστυνομία μία από τις γυναίκες αναγκάστηκε σε αποβολές, εξαιτίας της κακής διατροφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα