Σούπερ Πανιώνιος, 3-0 τον Παναθηναϊκό

Ιστορικός θρίαμβος του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθροι» συνέτριψαν 3-0 τον Παναθηναϊκό και για πρώτη φορά στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων ο Πανιώνιος νικάει με τρία γκολ διαφορά τους «πράσινους».

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο 40ο λεπτό με τον Αραβίδη και στο 71ο λεπτό ένα θαυμάσιο γκολ

του Κολοβού ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ανέβηκε και προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά λίγο πριν το τέλος ο Πανιώνιος πέτυχε και τρίτο γκολ με το αυτογκόλ του Μαρινάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός -που υπέστη την πρώτη του ήττα στο εφετινό πρωτάθλημα- τελείωσε το ματς με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Μέντες.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Παντίδος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Μενδρινός, Παναγιωτούδης (58′ Ντούνης), Κολοβός (81′ Πάνος), Λάσνικ (66′ Καλτσάς), Αραβίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Λαγός (46′ Μπεργκ), Μπαϊράμι (85′ Αμπεΐντ), Ζέκα, Ντίνας, Καρέλης (66′ Μουζακίτης)

Keywords
Τυχαία Θέματα