ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΣΕΛΗ – ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις Λούκας Κατσέλη και Χάρη Καστανίδη. Ο τελευταίος θεωρεί ότι η Λούκα έχει ήδη κλείσει, στις εκλογές του Ιουνίου να είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του matrix24.gr η οργίλη αντίδραση του Χάρη Καστανίδη «η Κοινωνική Συμφωνία

δεν είναι παράρτημα οποιουδήποτε κόμματος ή ιδιοκτησία οποιουδήποτε στελέχους της» στην πρόταση του Αλ. Τσίπρα, στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών να οριστεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο Γεράσιμος Αρσένης αποτελεί συνέχεια της ανελέητης κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ Λούκας και Χάρη από τη στιγμή που η Λ. Κατσέλη συναντήθηκε με τον Αλ. Τσίπρα, στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών και τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας της Κοινωνικής Συμφωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκείνο το βράδυ, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο Χ. Καστανίδης πήγε στα γραφεία της Κοινωνικής Συμφωνίας και τα έκανε κυριολεκτικά λαμπόγιαλο, ενώ αντιλάγησαν και βαριές εκφράσεις.

Από τότε οι σχέσεις των δύο βρίσκονται στο ναδίρ και η διάσπαση της ΚΟΙ.ΣΥΜ. δεν πρέπει να αποκλείεται.

Ο Χαρ. Καστανίδης θεωρεί ότι η Λούκα Κατσέλη έχει ήδη κλείσει στις επόμενες εκλογές να’ ναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι με το οποίο ο ίδιος διαφωνεί.

Οι πληροφορίες πάντως, θεωρούν ΄τι σε περίπτωση που η Λούκα Κατσέλη συμμαχήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ το πιο πιθανό είναι να τεθεί στην τιμητική 12η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας ή στην οριακή θέση του πρώτου αναπληρωματικού στη Β’ Αθήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα