Στα τρία έχει χωριστεί η «17 Νοέμβρη»

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής τους τα μέλη της «17 Νοέμβρη» ήρθαν σε ρήξη. Ο Χριστόδουλος Ξηρός χρέωσε στον Γιωτόπουλο τον βαρύτατο τραυματισμό του αδερφού του Σάββα και ήταν αυτός που του απέδωσε το ρόλο του αρχηγού της οργάνωσης, ασχέτως αν στη συνέχεια άλλαξε στάση. Ο Γιωτόπουλος δεν συγχώρεσε ποτέ τον Χριστόδουλο γι’αυτό.

Τα μέλη της «17 Νοέμβρη» έχουν χωριστεί σε τρία «στρατόπεδα»: στην ομάδα Γιωτόπουλου, που ακολουθεί ο Βασίλης Τζωρτζάτος, στην ομάδα Κουφοντίνα που ανήκουν οι Ξηροί, και σε μια τρίτη ομάδα που εντάσσονται ο Πάτροκλος Τσελέντης και άλλα περιφερειακά στελέχη.

Η

κόντρα μεταξύ των δύο πρώτων ομάδων έχει γιγαντωθεί και δεν έχουν λείψει οι συμπλοκές μεταξύ τους στις φυλακές Κορυδαλλού. Μάλιστα το 2009 έγινε… θερμό επεισόδιο, όταν ο Κουφοντίνας ειρωνεύτηκε τον Γιωτόπουλο, ο Τζωρτζάτος υπερσπιζόμενος τον άλλοτε αρχηγό τους, του έριξε γροθιά με αποτέλεσμα να φύγουν τα γυαλιά του Κουφοντίνα. Ο τελευταίος άρχισε να εκσφενδονίζει ότι έβρισκε μπροστά του, ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκη ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος είχε πιάσει από το πόδι τον Γιωτόπουλο, δαγκώνοντάς τον, ενώ οι σωφρονιστικοί φύλακες προσπαθούσαν να τους βάλουν στα κελιά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα