Στέφενς: Δεν θα πεθάνουμε αν αποκλειστούμε

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

«Δεν ξέρω πως θα εμφανιστεί η Σάλκε, πάντως σίγουρα θα έχει πολλά κίνητρα, δεν με αφορά αν θέλει γκολ, εγώ θα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι και αναλόγως να κάνω τις ενέργειές μου».

Για τις απουσίες της ομάδας του επεσήμανε: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για διάταξη ανάγκης, η ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ για να παρακάμψει προβλήματα τραυματισμών. Οι παίκτες που θα παίξουν θα έχουν την δυνατότητα να δείξουν τις δυνατότητές τους».

Σχετικά με την τιμωρία της Τούμπας είπε: «Είναι κρίμα,

πάνω απ’ όλα το ποδόσφαιρο παίζεται για τον κόσμο. Ξέρετε όλοι εσείς της Σάλκε πόσο σημαντικοί είναι οι οπαδοί της, έτσι και για τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικός ο κόσμος. Παρόλο, πάντως, που η συμπεριφορά κάποιων οπαδών δεν ήταν σωστή, η τιμωρία των τριών αγωνιστικών ήταν υπερβολική».

Ερωτηθείς για τα πολλά χρήματα που διακυβεύονται στο ματς της Τρίτης απάντησε: «Αυτό το ξέραμε από πριν. Είναι πολύ καλό που είμαστε εδώ, δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει άγχος. Ό,τι και να γίνει στο αυριανό ματς, μεθαύριο και θα φάμε και θα πιούμε. Για μένα ότι αν χάσουμε θα έρθει ο θάνατος είναι ακατανόητο».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος τόνισε: «Δεν πρέπει να έχουμε άγχος, αυτό θα προσπαθήσω να μεταδώσω και στους συμπαίκτες μου. Αν δεν περάσουμε δεν θα έρθει η καταστροφή του κόσμου. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα. Δεν θα του δώσω κάποιο χαρακτηρισμό, πρέπει να το ξεπεράσουμε χωρίς άγχος. Ο κόσμος θα μας έδινε ώθηση, δεν θα μας φόρτωνε άγχος, αυτή είναι η άποψή μου. Από εκεί και πέρα έχουμε το 1-1 και θα περιμένουμε τον διαιτητή να σφυρίξει την λήξη. Η Σάλκε ξερουμε ότι είναι καλή ομάδα και τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, την είδαμε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο πόσο καλή ομάδα είναι».

Keywords
Τυχαία Θέματα