Στη Βουλή το θέμα του Λάκη Γαβαλά

Ερώτηση στους υπουργούς Δικαιοσύνης και Οικονομικών για την αποπληρωμή χρεών και την αποφυλάκιση του Λάκη Γαβαλά, κατέθεσε στη Βουλή ο Β. Πολύδωρας.

Ο κ. Πολύδωρας επισημαίνει ότι ο Λάκης Γαβαλάς που βρίσκεται στη φυλακή για χρέη 17 εκατομμυρίων ευρώ προς το Δημόσιο, έχει

προτείνει να μεταβιβάσει στο Ελληνικό Δημόσιο το κτίριο που ανήκει στην εταιρεία του στην Κάντζα, και ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για μεταστέγαση των υπηρεσιών της εκεί.

«Παρόλο που το εν λόγω κτίριο έχει αξία διπλάσια του χρέους, ακόμη δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την μεταβίβασή του και την συνακόλουθη δίκη και αποφυλάκιση του κ. Γαβαλά, εφόσον θα έχει εξοφλήσει πλέον τις οφειλές του», αναφέρει ο κ. Πολύδωρας και δηλώνει: «Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κ. Γαβαλά, ούτε τους δικηγόρους του, ούτε έχω οιανδήποτε ανάμειξη στην υπόθεσή του. Βλέπω όμως την αδικία. Και εξοργίζομαι, όπως και πολλοί συμπολίτες μου που απευθύνονται σε μένα για να παρέμβω, γιατί η περίπτωση Λ. Γαβαλά τους συγκλονίζει. Είναι νομικά παράδοξο να λειτουργεί το Δημόσιο τόσο τιμωρητικά, εξοντωτικά και αντίθετα προς το συμφέρον του! Τόση αναλγησία προς έναν άνθρωπο που έχει αναμφισβήτητα προσφέρει στην Ελληνική οικονομία (μόδα, τουρισμό)», αναγνωρίζει στον Λάκη Γαβαλά ο Βύρων!

Keywords
Τυχαία Θέματα