Στην τελική ευθεία για την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2014

Σε μία προσπάθεια να τονώσει το ηθικό των βουλευτών εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας και δεδομένης της γκρίνιας των βουλευτών της ΝΔ για τα φλέγοντα θέματα της φορολόγησης των ακινήτων και των πλειστηριασμών, ο κ. Σαμαράς είχε χθες συνομιλία με βουλευτές του κόμματός του και κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας, επισημαίνοντας πως οι ειδήσεις από το εξωτερικό είναι θετικές.

Τον

υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, που έχει βρεθεί στο στόχαστρο της κριτικής ακόμη και κυβερνητικών βουλευτών υπερασπίστηκε χθες μιλώντας στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Αδ. Γεωργιάδης, ενώ κάλεσε τον Πρωθυπουργό να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Γ. Στουρνάρα ως «σύγχρονο σάκο του μποξ» και υποστήριξε ότι «σημασία δεν έχει το αν θα κάνεις λάθη», αλλά «αν μπορείς να κρατάς το καράβι στην πορεία και να έχεις αποτέλεσμα».

Επικρίσεις κατά του Γ. Στουρνάρα, αλλά και κατά του Αντ. Σαμαρά, διατύπωσε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνης, ενώ αμφισβήτησε το πρωτογενές πλεόνασμα λέγοντας ότι προκύπτει επειδή δεν υλοποιείται το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και δεν δίνεται η επιστροφή του ΦΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα