Στην τροχιά της νέας σελήνης

07:55 8/4/2013 - Πηγή: Matrix24

Κριός

New Moon Confidential: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στα μισά της εβδομάδας, είναι το πράσινο φως για όλα όσα θέλεις να σου συμβούν, αλλά δε θέλεις να τα περιμένεις ούτε στιγμή παραπάνω, Κριέ. Επίσης, είναι εδώ (η Νέα Σελήνη, παιδί μου!) για να σε βάλει στη θέση που γουστάρεις – αυτή του αρχηγού, του πρωτοπόρου, εκείνου που είπε «Θα πάω κι

ας μου βγει και σε κακό». Δε θα σου βγει καθόλου σε κακό, λέει η αστρολόγος σου, που όσο να ‘ναι κάτι παραπάνω ξέρει. Fast forward mode on, λοιπόν!

Ταύρος

New Moon Confidential: Το ξέρεις, ασφαλώς, το παλιό ανέκδοτο με το γρύλο, Ταύρε μου. Ξέρουμε επίσης και οι δύο πως τον έχεις πάρει τον ρημάδη το γρύλο πολύ καιρό τώρα, φτιάχνοντας σιωπηλά σενάρια συνωμοσίας και προσμένοντας επιστροφές/καταστροφές. Η Νέα Σελήνη είναι εδώ για να βάλει τέρμα στο θέμα με το γρύλο, ώστε η ζωή σου να πάψει να θυμίζει κακό ανέκδοτο. Θα την αφήσεις να κάνει τη δουλειά της σαν καλή Σελήνη, ή θα σε πιάσει το αμετακίνητο του ζωδίου σου και θα μας εύρει το καλοκαίρι να λέμε «αν»;

Δίδυμοι

New Moon Confidential: «Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς», λέει ο σοφός ο στίχος, κι η αστρολόγος σου θα συμφωνήσει, Δίδυμε. Τέρμα τα μνημόσυνα και τα λιβανίσματα στους πρώην, και στους έρωτες που πέρασαν αλλά δε στάθηκαν. Η Νέα Σελήνη στις 10/3 επιβάλλει νέα διάθεση, νέες παρέες, νέες φιλίες και, κυρίως, νέα οπτική. Μύρισε άνοιξη εκεί έξω! Εσύ, το παιδί του Ερμή, θα κάτσεις μέσα να μουχλιάσεις; Δε νομίζω!

Καρκίνος

New Moon Confidential: Ναι, το ξέρω ότι κάθε φορά που με τους άλλους 11 ασχολούμαι με τα ερωτικά τους εσένα σε σβερκώνω με την καριέρα σου, Καρκίνε, αλλά δε φταίει η αστρολόγος σου – τα άστρα χαράζουν την πορεία. Με τη δυναμική κι ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη στον Κριό στις 10 του μήνα, πιάσε τον ταύρο από τα κέρατα και αν (ΑΝ, απαραίτητη προϋπόθεση) έχεις δουλέψει μέχρι παραληρήματος τους τελευταίους μήνες, μίλα με τους ανωτέρους σου και διεκδίκησε ό,τι αξίζεις. Ο σεβασμός, πχ, μπορεί να μπει πρώτος σε αυτή τη λίστα διεκδικήσεων.

Λέων

New Moon Confidential: Αυτό το γέλιο που ακούγεται στο backgroung, το παρδαλό κατσίκι πρέπει να είναι. Γελάει με σένα, Λέοντα άνθρωπο που δε λες να βγεις από το καβούκι σου και να πας κανένα ταξίδι. Όμως, συμφωνεί μαζί μου και η Νέα Σελήνη στον Κριό, που σε θέλει κάτι μεταξύ Global Trekker και Ιντιάνα Τζόουνς. Δε θες ταξίδι; Ωραία, ξεκίνα σπουδές, μεταπτυχιακό, σεμινάρια…σε κάθε περίπτωση σήκω από τον έρημο τον καναπέ, λακκούβα του έχεις κάνει. Και η ακινησία δεν σου πάει καθόλου, το ξέρεις φαντάζομαι.

Παρθένος

New Moon Confidential: Τα χρέη, τις οφειλές προς το Δημόσιο, τα κληρονομικά και τα κοινά χρήματα και κτήματα που έχεις με τρίτους έρχεται να φωτίσει η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 10 του μήνα, κι επειδή ό,τι συμβαίνει στον Κριό έχει εκρηκτική φύση, ταχύτητα και αδεξιότητα, τους παραπάνω τομείς τους προσέχεις ένα κλικ παραπάνω αυτές τις μέρες. Σαν αντιστάθμισμα όλων αυτών των βαρετών, υπάρχει εκεί έξω η δυνατότητα για παθιασμένο, φλογοβόλο σεξ. Ναι, εκεί έξω, όχι μες τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου.

Ζυγός

New Moon Confidential: Εγώ και ο Σημαντικός Άλλος. Εγώ κι Εσύ. Σχέσεις, και το θεώρημα της Πεταλούδας. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό (που για σένα αποτελεί τον τομέα όλων σου των σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών), δεν υπάρχει χώρος για το αγαπημένο σου σπορ, Ζυγέ. Καλά κατάλαβες, δε γίνεται να περιμένεις, να ζυγίσεις, να αναβάλεις, να πάρεις τρίτες γνώμες. Ζεις την ίδια τη βράση στην οποία κολλάει ως γνωστόν και το σίδερο, οπότε ό,τι έχεις να κάνεις ή να πεις πρέπει να γίνει εδώ και τώρα, ή να το ξεχάσεις για πάντα.

Σκορπιός

New Moon Confidential: Η Νέα Σελήνη στις 10/3 από τον ετοιμοπόλεμο Κριό θέτει την καθημερινότητά σου και την εργασία σου σε κίνηση. Αν έχεις κάτι να αποδείξεις σε επαγγελματικό επίπεδο, κάνε το τώρα και κάν’ το σωστά. Με τη μπάλα στο γήπεδο του Κριού, αν έχεις εχθρούς – συγγνώμη, Σκορπιέ, ξέχασα με ποιόν μιλάω, ΦΥΣΙΚΑ και έχεις εχθρούς- φρόντισε να μην μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους να σε χτυπήσουν πισώπλατα όταν εσύ θα έχεις προχωρήσει. Επίσης, μη σε εκπλήξουν πυρετοί και ξαφνικές ιώσεις. Κι αυτά έχουν την ταχύτητα του Κριού – θα φύγουν πριν το καταλάβεις!

Τοξότης

New Moon Confidential: Σου λένε κάτι φράσεις όπως «στο δόξα πατρί», «κατακούτελα», «κεραυνοβόλα», «λαμαρίνα» και ούτω καθ’ εξής; Αν όχι, που πολύ αμφιβάλλω, αυτή την εβδομάδα έχεις όλες τις πιθανότητες με το μέρος σου για να τις μάθεις μια και καλή. Ο έρωτας έρχεται, αλλά όχι πάνω στ΄άλογο – είναι πολύ αργό για μία Νέα Σελήνη στον τομέα των ερωτικών σου! Σκέψου ταχύτητα, σκέψου MOTO GP, Ferrari Testarossa, τέτοια πράγματα. Κι ελπίζω να μπορείς να αναπτύξεις αντίστοιχες ταχύτητες, μη μου ξεμείνεις στα pits και ποιος σε παρηγορεί μετά…

Αιγόκερως

New Moon Confidential: Για μία ακόμη φορά, ο κεραυνός εν αιθρία έχει να κάνει με τα του οίκου και της οικογένειας, Αιγόκερε – κι όσο θέλεις να σε αφήνουν απερίσπαστο να κυνηγήσεις καριέρα και σπουδές, καθώς και ένα χόμπι σου που τον τελευταίο καιρό σου προσφέρει διάκριση, λάμψη και προσοχή! Πλην όμως φευ…εκεί, να σου σπάνε το στομάχι και τα νεύρα με trivial κουβέντες για πάνες, δοντάκια, καυγάδες, ηλικιωμένους γονείς που σε χρειάζονται, αδέρφια στα μαχαίρια και θείους που δεν συνεννοούνται. Τι να πω; Σελήνη είναι, ευτυχώς κινείται γρήγορα από ζώδιο σε ζώδιο.

Υδροχόος

New Moon Confidential: Πιο εύκολα θα φύγεις για τη Λεγεώνα των Ξένων, παρά θα κάτσεις να μιλήσεις για τα συναισθήματα και τη σχέση σου, Υδροχόε. Επειδή όμως δε σε βλέπω καλά αν δεν αλλάξεις σύντομα το προσωπείο της απόμακρης επιθετικής κατάθλιψης που φοράς κάθε πρωί, θα σου πρότεινα να πάρεις τη βοήθεια του κοινού. Όπου «κοινό», η ευνοϊκή για σένα Νέα Σελήνη που σου λύνει τη γλώσσα και σε κάνει να βρεις τα σωστά λόγια.

Ιχθείς

New Moon Confidential: Η αστρολόγος σου γελά και μόνο που γράφει για Ιχθείς και χρήματα στην ίδια παράγραφο, Ψάρι. Κι όμως – όσο «αλλού» και «υπεράνω» κι αν σε θεωρούμε όλοι, κι αν είσαι όντως, τόσο τυχερός γίνεσαι ενίοτε με τα χρήματα ή/και με τις ευκαιρίες να τα αποκτήσεις. Έτσι και τώρα, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 10/3 ξεσκεπάζει ευκαιρίες για κερδοφόρα ξεκινήματα ή ανοίγματα. Μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη, απλά θυμήσου πως ό,τι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Επίσης, πως ο χρυσός βρίσκεται στα βάθη – συνήθως επιπλέουν οι φελλοί. Αυτά!

………………………………………………………………………………

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space)»

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdancer

Keywords
Τυχαία Θέματα