Στήριξε Μίτσελ ο Μαρινάκης

18:01 6/8/2013 - Πηγή: Matrix24

«Ο Ολυμπιακός, όταν πρέπει, θα είναι έτοιμος. Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό υλικό, έχει ενισχυθεί, θα ενισχυθεί περισσότερο. Δεν υπάρχει λόγος να βγαίνει αυτή η εικόνα. Δεν μας απασχολεί το γεγονός ότι δεν έχει δείξει αυτό που θέλουμε. Η ομάδα έχει κάνει πολύ σκληρή προετοιμασία και είναι λογικό να μην μπορεί να δείξει αυτά που πρέπει στο γήπεδο» σημείωσε ο κ. Μαρινάκης για να προσθέσει: «Υπάρχει χρόνος και θα διορθωθούν

τα λάθη. Οποιαδήποτε διορθωτική αλλαγή, θα γίνει. Θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι με τον προπονητή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ν’ ασχολούμαστε με αυτό το θέμα γιατί ο προπονητής δεν αλλάζει. Απέχουμε άλλωστε 40 ημέρες από την έναρξη του Champions League»

Ακολούθως επανέλαβε την πρόθεσή του να παραιτηθεί «διότι δεν έχω μάθει να ζω υπό την ομηρία οποιουδήποτε εισαγγελέα. Δεν με εκφράζει η Ελλάδα του κ. Κορρέ και της κα. Παπανδρέου, οι οποίοι μπορούν με μία δίωξη να σε βάλουν σε μία εμπειρία χρόνων, χωρίς κανένα στοιχείο και να υποφέρεις καθημερινά, κοινωνικά και επαγγελματικό. Αυτό είναι κάτι που δεν με ευχαριστεί. Είχα πει επίσης ότι ο αθλητικός νόμος που είχε ψηφιστεί είναι ένας νόμος που μπορεί οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς στοιχεία να σε οδηγήσει στη θέση του κατηγορούμενου, οπότε εγώ δεν μπορώ να πάρω αυτό το ρίσκο. Είχαμε στείλει τότε και τις θέσεις. Αυτά έχουν δρομολογηθεί και θα σας ενημερώσουμε σύντομα. Να μην υπάρχει καμία ανησυχία πάντως, θα είμαστε δίπλα στον Ολυμπιακό. Πιστεύω και φέτος ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα, θα προσφέρει καλύτερο θέαμα και αν είμαστε τυχεροί στην κλήρωση του Champions League πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα. Είμαστε αισιόδοξοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα