ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

«Πάγο» στις αποφάσεις του Γιώργου Μπαμπινιώτη για τους μισθούς των ιδιωτικών εκπαιδευτικών βάζει η υπηρεσιακή υπουργός Παιδείας Αγγελική Κιάου.

Με εγκύκλιο της η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ιδιωτικής Εκπαίδευσης I. Χρήστου γνωστοποιεί ότι όσον αφορά στα μισθολογικά και βαθμολογικά θέματα των ιδιωτικών εκπαιδευτικών και την εφαρμογή της γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους  θα εκδοθεί σχετική ερμηνευτική εγκύκλιος, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα δοθούν στην υπηρεσία μας από την πολιτική ηγεσία που θα προκύψει μετά τις επικείμενες εκλογές.

Όπως

τονίζεται στο σχετικό έγγραφο, που έδωσε στη δημοσιότητα η ΟΙΕΛΕ, μέχρι τότε τα σχετικά με τη βαθμολογική και μισθολογική κατάσταση των ιδιωτικών εκπαιδευτικών παραμένουν ως έχουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο τέως υπουργός Παιδείας είχε αποδεχθεί γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, δύο ημέρες πριν τις εκλογές, με την οποία εξομοιώνονταν οι μισθοί των ιδιωτικών εκπαιδευτικών με εκείνες των εκπαιδευτικών του Δημοσίου.

Η κίνηση αυτή είχε προκαλέσει την οξύτατη αντίδραση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών, που έκανε λόγο για σκάνδαλο αντίστοιχο με εκείνο του Βατοπεδίου και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του τότε υπουργού Παιδείας.

Διαβάστε επίσης:

ΝΕΟΣ «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΟΙΕΛΕ-ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ

ΓΣΣΕ ΚΑΤΑ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΕΛΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα