Σόου της Χρυσής Αυγής στον Άρειο Πάγο

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις βουλευτές της ακροδεξιού κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος μετέβησαν στο Ανώτατο Δικαστήριο προκειμένου να καταθέσουν μηνύσεις κατά των κομμάτων και πολιτικών προσώπων που οδήγησαν τη χώρα στα Μνημόνια.

Μάλιστα προκλητικός για άλλη μια φορά, ο Ηλίας Κασιδιάρης βλέποντας τις κάμερες και τους δημοσιογράφους είπε ειρωνικά: «Καλημέρα παιδιά, ήρθαμε να παραδοθούμε».

Οι

χρυσαυγίτες βουλευτές κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.

«Καταθέσαμε φάκελο που στέλνει στη φυλακή στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο Τάσος Παππάς και συνέχισε υποστηρίζοντας πως ο Αντώνης Σαμαράς καλύπτει τις αξιόποινες αυτές πράξεις. Ερωτώμενος αν προτίθεται να παραιτηθεί απάντησε: «Θα κάνω το καθήκον μου».

Έξω από τον Άρειο Πάγο σημειώθηκαν επεισόδια. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα περίπου 15 ατόμων με μαύρα ρούχα και κράνη στα χέρια, έφτασαν στην πλαϊνή είσοδο του Ανωτάτου Δικαστηρίου και πέταξαν καπνογόνα και μάρμαρα. Αστυνομική δύναμη που έφθασε στο σημείο, απώθησε μέρος της ομάδας, η οποία διέφυγε προς το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Οι τρεις βουλευτές αποχώρησαν συνοδεία αστυνομικών λόγω των επεισοδίων που είχαν σημειωθεί νωρίτερα.

Τραγική σύμπτωση

Λίγο πριν φτάσουν οι χρυσαυγίτες βουλευτές στον Άρειο Πάγο είχαν προηγηθεί οι δικηγόροι της οικογένειας του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα, Γιώργος Μαραγκός και Ανδρέας Τζέλης, οι οποίοι είχαν επισκεφτεί την εισαγγελέα Ευτέρπη Γκουτζαμάνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα