Στον Κορυδαλλό ο ανακριτής για την απολογία Μαζιώτη

Σε ειδικό θάλαμο με αλεξίσφαιρα τζάμια και κάμερες παρακολούθησης κρατείται ο Νίκος Μαζιώτης, ο οποίος σήμερα θα προσέλθει εκ νέου ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για τις νέες ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος του.

Ο καταδικασμένος για την υπόθεση της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» δήλωσε στην πρώτη του απολογία το Σάββατο, επάγγελμα «επαναστάτης» ενώ υπέγραψε με δική του ευθύνη το εξιτήριο από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, για να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Κατά την κατάθεσή του στον «Ευαγγελισμό», ο φερόμενος ως αρχηγός του Επαναστατικού Αγώνα αρνήθηκε να απαντήσει

οποιασδήποτε ερώτηση.

Στο μεταξύ, οι Αρχές «χτενίζουν» κυρίως τα βορειοανατολικά προάστια της Αττικής προκειμένου να εντοπίσουν το κρησφύγετό του, καθώς στο σπίτι στο Μαρούσι βρέθηκαν φορτιστές και τροφοδοτικά που παραπέμπουν σε παρουσία laptop, το οποίο εκτιμάται ότι το πήρε η Πόλα Ρούπα κατά τη διαφυγή της.

Η Αντιτρομοκρατική προσπαθεί να εντοπίσει, τόσο τη σύζυγό του, η οποία φέρετια να έχει αλλάξει την εμφάνισή της, καθώς μάρτυρες μιλούν για μια πολύ αδύνατη, κοντοκουρεμένη με ξανθό μαλλί γυναίκα. Εκτιμήσεις υπολογίζουν τα μέλη του πυρήνα σε 6 με 7 και για τον εντοπισμό τους «χτενίζονται» περιοχές της Αττικής και της Περιφέρειας.

Τέλος, σε Πατήσια και Άγιο Νικόλαο αναζητείται ο χώρος όπου έχει κρυφτεί το ασημί αμάξι, μάρκας Hyundai, το οποίο χρησιμοποιούσε ο Μαζιώτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα