Στον λαό (για το κατούρημα) θα απευθυνθεί ο Παππάς

Αντιθέτως, όπως ανέφερε, λόγο δίνει μόνον στην ελληνική δικαιοσύνη και τον ελληνικό λαό! Τάδε έφη ο Χρήστος Παππάς μετά την πρωτοβουλία του Προεδρείου της Βουλής να τον καλέσει για συστάσεις μετά την απόφασή του να ουρίσει στην είσοδο του Μέγκα, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας της Χ.Α. για την προβολή τουρκικών σήριαλ.

Πάντως, η πρωτοβουλία της Βουλής μάλλον νερό στο μύλο των χρυσαυγιτών έριξε, δίνοντας στον Χρ. Παππά την ευκαιρία να κάνει το γνωστό

επικοινωνιακό παιχνίδι του «όλοι σας και μόνοι μας». «Δεν απολογούμαστε! Δεν προσκυνάμε τον Μπόμπολα! Του τα χαρίσατε όλα και τα δημόσια έργα και τον χρυσό και τώρα κάνετε και τον δικηγόρο του. Δεν έχετε εντολέα τον ελληνικό λαό, αλλά τον Μπόμπολα. Τον κάθε καναλάρχη που έχει ένα τουρκοκάναλο, ένα τσοντοκάναλο» είπε από το βήμα της Βουλής ο Χρ. Παππάς, πριν διευκρινίσει ότι μοναδικός κριτής είναι η δικαιοσύνη και ο λαός. Ως προς τη δικαιοσύνη ελπίζω ότι έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί. Για τον δε λαό και την άποψή του για τον κ. Παππά, θυμίζω ότι η ανακούφιση δεν περιορίζεται στην ούρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα