Στον ΣΥΡΙΖΑ, έστω και για… δοκιμή

Ο κ..Λοβέρδος μάλιστα προέβλεψε άγονη συζήτηση στη Βουλή, καθώς και ότι δεν θα περάσει, κάτι που προκύπτει και από τους …αριθμούς, ήτοι τον συσχετισμό δυνάμεων που εκπροσωπούνται σήμερα στο Κοινοβούλιο. «Αν περνούσε, θεωρώ ότι θα υπήρχε μία επανάληψη, όπως τελευταία είδαμε για θέματα που αφορούσαν τη λίστα Λαγκάρντ, μία επανάληψη ενός σόου πολιτικού που δεν βγάζει κάπου», είπε, σημειώνοντας

ότι «όταν μεταφέρεις την υπόθεση αυτή σε πολιτικό επίπεδο πρέπει κάποιο λόγο να έχεις και η ψήφιση από τη Βουλή του νόμου το 2010 δε νομίζω ότι συνιστά επαρκή λόγο».

Κάλεσε μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ στην παρούσα φάση, να κάνει κάτι θετικότερο από την επανάληψη των κακών στιγμών του άγονου δικομματισμού, αφού «πολύς κόσμος τον εμπιστεύεται».

Ωτακουστής του Neo, άλλωστε, που τον πέτυχε να συζητά φιλικά με δημοσιογράφους στη Βουλή, έπιασε στον αέρα την εκτίμησή του μιλώντας με τον κόσμο, πως οι πάλαι ποτέ ψηφοφόροι των αστικών κομμάτων, από γιατρούς και δικηγόρους ως υψηλόβαθμους ή πάντως καλοβαλμένους υπαλλήλους, στρέφονται τώρα προς τον ΣΥΡΙΖΑ, έστω και για …δοκιμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα