Συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου το απόγευμα

Στις 6:00 το απόγευμα, στο Μαξίμου θα γίνει συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Τύποις, θα υπάρξει ενημέρωση για το αποτέλεσμα των συνομιλιών με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Ουσιαστικά, θα συζητηθούν όλες οι …εμπλοκές της τελευταίας στιγμής, ενόψει της συνάντησης με την Τρόικα.

Όπως

ανέφερε νωρίτερα το matrix24.gr, η κυβέρνηση καλείται να σβήσει ταυτόχρονα, τις φωτιές της τρόικας ή αυτές που απειλούν να ανάψουν βουλευτές της.

Οι δύο αρχηγοί καλούνται να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις για θέματα όπως η εκταμίευση της δόσης, την ολοκλήρωση της κινητικότητας (βλέπε απολύσεις), την τύχη των αμυντικών βιομηχανιών, το ζήτημα του δημοσιονομικού κενού, των μέτρων δηλαδή για το επόμενο έτος, και βέβαια το Ασφαλιστικό. Το νομοσχέδιο έχασε τον δρόμο προς την …Βουλή, καθώς η Τρόικα εγείρει σημαντικές ενστάσεις τόσο για το μέγεθος της τρύπας που θα καλύψουν τελεικά τα μέτρα του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εργασίας, όσο και για αυτή καθ’ αυτή την αποτελεσματικότητά τους. Η γραμμή της μη αποδοχής νέων μέτρων παραμένει ως αφετηρία της Αθήνας στον κύκλο διαπραγμάτευσης που ξεκινά την προσεχή εβδομάδα. Η κατάληξη, ωστόσο, της συζήτησης παραμένει αμφίβολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα