ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Τις προεκτάσεις και τις κρυφές πτυχές της εφαρμογής του Μνημονίου στην Υγεία και την Περίθαλψη εξετάζει το Συνέδριο Healthworld 2012 που πραγματοποιείται αύριο (11/9) στην Αθήνα.

Της Βασιλικής Αγγουρίδη

«Επανεξετάζοντας και Αναθεωρώντας το Μνημόνιο -Οι Επιπτώσεις στην Υγεία και την Περίθαλψη», είναι το θέμα του φετινού συνεδρίου Healthworld που διοργανώνει το

Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια στον τομέα, το οποίο έχει καθιερωθεί ως κορυφαίο forum κατάθεσης προτάσεων και αναζήτησης λύσεων στα καυτά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο υγείας ενώ αναμένεται, όπως κάθε χρόνο, µε εξαιρετικό ενδιαφέρον από τους εκπροσώπους του κλάδου υγείας.

Στο φετινό συνέδριο θα ομιλήσουν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας, Α. Λυκουρέντζος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας, Κ. Φρουζής, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν και ο πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, Γ. Γραμματίδης και Η. Σπυρτούντας, αντίστοιχα. Συντονιστής του συνεδρίου θα είναι ο καθηγητής Γ. Κυριόπουλος.

Στο φετινό συνέδριο θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις εξελίξεις που συντελούνται στο χώρο της υγείας σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και οι οποίες, σε συνδυασμό µε το οικονομικό περιβάλλον το οποίο έχει διαμορφωθεί μετά την τήρηση των όρων του μνημονίου  και την άμεση επιβολή μέτρων, μεταβάλλουν ολόκληρο το φάσμα παραγωγής και διανομής των υπηρεσιών υγείας στη χώρα µας.

Keywords
Τυχαία Θέματα