Συνελήφθη στο Αγρίνιο ο χρυσαυγίτης- αστυνομικός του Μπαρμπαρούση

Συνελήφθη περίπου στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο κατά τη διάρκεια ελέγχου αστυνομικός, ο οποίος ήταν μέλος της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός ήταν στην προσωπική φρουρά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση, όπως γράφει το agriniopress. Εξαιτίας της παρουσίας του στους «ελέγχους» της οργάνωσης τότε, είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα

από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Την ώρα του ελέγχου στα γραφεία βρέθηκαν 17 φυσίγγια, πηλίκιο και μια επικαλαμίδα της Αστυνομίας, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση των υλικών που βρέθηκαν. Επίσης βρέθηκαν 30 ασπίδες, δύο κράνη μοτοσικλέτας, 15 δάδες, 11 κοντάρια με σημαίες, τρεις ξύλινοι ράβδοι, πέντε στειλιάρια, καθώς και ένα τσεκούρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φυσιγγιοθήκη και τα φυσίγγια ανήκουν στον αστυνομικό, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που κατείχαν τα υπόλοιπα αντικείμενα, που βρέθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα γραφεία της νεοναζιστικής οργάνωσης στην πόλη βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το Αστυνομικό Μέγαρο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα