Συνεργασία Εθνικής Ασφαλιστικής με το Ιατρικό Αθηνών

Ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Δημόπουλος, επισήμανε ότι πρόκειται για μία συνεργασία, η οποία έχει «βάθος» όχι μόνο για τις δύο επιχειρήσεις, αλλά και για τους πελάτες που αυτές εξυπηρετούν. Αναφέρθηκε στις εξελίξεις που δρομολογούνται στην ασφαλιστική αγορά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η εταιρία, μετά και την ολοκλήρωση των διαδικασιών συγχώνευσης Εθνικής Τράπεζας και Eurobank. «Η εταιρία ως μέλος ενός νέου

ενισχυμένου ομίλου, θα αποκτήσει σαφές προβάδισμα και θα εδραιώσει την ηγετική της θέση. Να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι η επόμενη ημέρα για την Εθνική Ασφαλιστική θα είναι η απαρχή μιας νέας δημιουργικής πορείας» υπογράμμισε ο κ. Δημόπουλος.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Βασίλης Αποστολόπουλος, στην ομιλία του τόνισε ότι «η συνεργασία-συμμαχία με την Εθνική Ασφαλιστική θα συμβάλει στο να πρωταγωνιστήσουμε στο νέο μοντέλο ιδιωτικής υγείας που θα διαμορφωθεί»..

Με βάση τη συμφωνία, οι ασφαλισμένοι σε προγράμματα νοσοκομειακής κάλυψης της Εθνικής Ασφαλιστικής θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας (όλων των κλινικών) του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, έχοντας απευθείας κάλυψη από την ασφαλιστική τους εταιρία.

Η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει να εξοφλήσει για λογαριασμό του ασφαλισμένου τα έξοδα νοσηλείας, συμπεριλαμβανομένων και των αμοιβών των ιατρών, σύμφωνα με ό,τι προβλέπεται στο πρόγραμμα που έχει επιλέξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα