ΣΥΡΙΖΑ: «ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ»

Στην αντιπολίτευση θέτει ήδη εαυτόν ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό αναμένεται να δηλώσει με σαφήνεια και ο Αλέξης Τσίπρας στη δήλωσή του.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το matrix24.gr προ 5 ημερών (Ή ΠΡΩΤΟΣ Η… ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ), ο Αλέξης Τσίπρας δεν προτίθεται αυτή τη

φορά να μπει στο «blamegame» (παιχνίδι καταλογισμού ευθυνών) που ήδη έχει αρχίσει να παίζεται -με το ΠΑΣΟΚ να σημειώνει ότι δεν μπαίνει στην κυβέρνηση αν δεν συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ…- σε σχέση με την επόμενη μέρα.

Ήδη, στην Κουμουνδούρου σημειώνουν ότι «ο λαός μας έταξε στην αντιπολίτευση» και προαναγγέλλουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ασκήσει «εποικοδομητική, προγραμματική, κινηματική και μαχητική αντιπολίτευση». «Στις δημοκρατίες υπάρχει κυβέρνηση, υπάρχει και αντιπολίτευση, οτιδήποτε διαφορετικό είναι ολοκληρωτικό», σημειώνουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και, κατά πληροφορίες του matrix24.gr, την απόφαση της Κουμουνδούρου να μείνει στην αντιπολίτευση και να αυτοεξαιρεθεί από τις διεργασίες σχηματισμού κυβέρνησης θα ξεκαθαρίσει απόψε με τη δήλωσή του και ο Αλέξης Τσίπρας. «Θα είμαστε πλάι στο λαό για τα δύσκολα που έρχονται», θα πει ο επικεφαλής της Κουμουνδούρου, που ταυτόχρονα θα μιλήσει για «μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ», επικαλούμενος το γεγονός ότι από το 4,6% των εκλογών του 2009, η Κουμουνδούρου έφτασε στο 16,8% στις 6 Μαΐου και τώρα παραλίγο να αγγίξει το 30%.

Keywords
Τυχαία Θέματα