Σύσκεψη για τα προαπαιτούμενα στο Μαξίμου

Ο Πρωθυπουργός θέλει, πάση θυσία, να αποτραπεί ο κίνδυνος η κυβέρνηση να «τρέχει και να μην φτάνει» για άλλη μία δόση και το πρωί της Πέμπτης προγραμματίζεται στο Μαξίμου διευρυμένη σύσκεψη με τη συμμετοχή των γενικών γραμματέων όλων των συναρμόδιων υπουργείων. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να αποτρέψει την όποια πιθανότητα να συμβεί κάποιο …ατύχημα και να πληγεί η εικόνα της αξιοπιστίας που οικοδόμησε

η χώρα, αφού από τον επόμενο μήνα η Ελλάδα εισέρχεται σε μηνιαίο έλεγχο «επιδόσεων» προκειμένου να λάβει και τις εκκρεμείς τρεις δόσεις της χρηματοδότησης, το σημαντικότερο μέρος των οποίων θα διατεθεί για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου προς ιδιώτες.

Την μεσημβρινή σύσκεψη στο Μαξίμου, που θα πραγματοποιηθεί με τους Γενικούς Γραμματείς των υπουργείων και θα έχει ως αντικείμενο τη λίστα των προαπαιτούμενων για τις επόμενες δόσεις, θα «τρέξουν» οι Γ. Μέργος, Στ. Παπασταύρου και Χριστίνα Παπακωνσταντίνου. Αυτοί θα μεταφέρουν στον Αντώνη Σαμαρά τα συμπεράσματά τους για το πόσο κοντά ή όχι είναι η Ελλάδα στην επόμενη δόση του Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα