Τα άκρα, το κέντρο και η …ερωμένη

Το αποδίδει στο ότι εντός της ίδιας μέρας ακολουθούσε έτερη συνάντηση, πιο …πριβέ, μετά δείπνου, οπότε η συζήτηση θα μπορούσε κάλλιστα να συνεχιστεί εκεί και πολύ πιο άνετα μάλιστα.

Ο Neo θέλει να μείνει σε μία μόνο αποστροφή του λόγου αυτού του βουλευτή, που δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Κρεμαστινό. Παλαιός κοινοβουλευτικός ο ίδιος, θυμήθηκε κάτι που είχε ακούσει από τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου,

όπως είπε, αλλά αποτελούσε ρήση του πατέρα του, του Γέρου της Δημοκρατίας Γεωργίου Παπανδρέου, όταν ακόμα η ΕΔΑ είχε αρχίσει να ανέρχεται. «Τα άκρα επιθυμούν το κέντρο ως ερωμένη, δεν το επιθυμούν ως σύζυγο», είπε, διερωτηθείς «γιατί να αλλάξει τώρα η Ιστορία;».

Χωρίς να παίρνει όρκο, ότι αυτό ακριβώς εννοούσε, ο Neo θεωρεί πως από τις ειδοποιούς διαφορές μεταξύ ερωμένης και συζύγου, είναι ότι το έτερόν τους ήμισυ «εκμεταλλεύεται» την πρώτη, χωρίς να την …αποκαθιστά!
Και ο νοών νοείτο…

Υ.Γ. Ο ίδιος πάντως περιορίστηκε να ρωτήσει αν είδαν κανέναν από τους προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται στον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ από τη μία και να ζητήσει προσοχή γιατί σε κάποιες καίριες αποφάσεις της κυβέρνησης το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ερωτηθεί, από την άλλη…

Keywords
Τυχαία Θέματα