«Τα Μπολσόι είναι ένας τεράστιος οίκος ανοχής»

Η διάσημη μπαλαρίνα Αναστάζια Βολόσκοβα, η οποία πρωταγωνιστούσε στις παραστάσεις των Μπαλέτων μέχρι το 2003, μιλώντας σε ρωσική τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε πως ο γενικός διευθυντής του Θεάτρου Μπολσόι το έχει μετατρέψει, εδώ και χρόνια, σε ένα τεράστιο πορνείο εξαναγκάζοντας τις χορεύτριες να συνευρίσκονται ερωτικά με Ρώσους ολιγάρχες!

«Ο γενικός διευθυντής έχει μετατρέψει τα Μπολσόι σε έναν τεράστιο οίκο ανοχής. Αυτό είναι κάτι που συνέβαινε τόσο με τις χορεύτριες του μπαλέτου όσο και με τις σολίστες» υποστήριξε η 37χρονη πρώην μπαλαρίνα και πρόσθεσε ότι και η ίδια

είχε δεχθεί ανήθικες προτάσεις: «Πολλά κορίτσια υποχρεώνονταν να βγουν για δείπνο με πλούσιους άντρες, έχοντας όμως τη σαφή οδηγία ότι στη συνέχεια θα έπρεπε να κάνουν σεξ μαζί τους. Κι όταν κάποια κοπέλα ρωτούσε ‘Κι αν αρνηθώ;’ η απάντηση ήταν ότι δε θα πήγαινε σε περιοδεία ή ότι δε θα ξαναχόρευε στα Μπολσόι. Πριν δέκα χρόνια, όταν χόρευα στο θέατρο Μπολσόι, είχα επανειλημμένα προτάσεις να μοιραστώ το κρεβάτι με ισχυρούς ολιγάρχες» εξομολογήθηκε η Αναστάζια, η οποία όπως είπε απολύθηκε γιατί είχε μερικά παραπανίσια κιλά. Λίγες ημέρες μετά την απόλυση της χορεύτριας, οι ένθερμοι υποστηρικτές της συγκεντρώθηκαν έξω από το θέατρο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.

Ο διευθυντής του Θεάτρου Μπολσόι, Ανατόλι Ικσάνοφ χαρακτήρισε τις καταγγελίες της Βολόσκοβα ως «ασυναρτησίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τα Μπολσόι,ta bolsoi