Τα «πήρε» η Μέρκελ με τους παπαράτσι στην Ιταλία

19:13 5/4/2013 - Πηγή: Matrix24

Οι διακοπές της Γερμανίδας καγκελαρίου στο ψαροχώρι του νησιού Ισκια στ’ ανοιχτά της Νάπολης, του οποίου είναι τακτική επισκέπτρια, ολοκληρώνονται σήμερα. Όμως όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του εκπροσώπου της Γκέορκ Στράιτερ η κυρία Μέρκελ δεν κατάφερε να χαλαρώσει όσο θα ήθελε.

«Μπορείτε να φανταστείτε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χαλαρώσει κάποιος όταν κάνει διακοπές και έχει την αίσθηση ότι ένας φωτογραφικός φακός παραμονεύει σε κάθε γωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στράιτερ. Τόνισε δε ότι

όλες οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κρυφά από τη Μέρκελ και δημοσιεύτηκαν χωρίς την έγκρισή της.

Και αν μας κάνει εντύπωση η διάσταση που πήρε το ζήτημα της δημοσίευσης αυτών των αθώων φωτογραφιών πρέπει να σημειωθεί ότι στη Γερμανία, η ιδιωτική ζωή των πολιτικών δεν παρουσιάζεται ποτέ από τα μέσα ενημέρωσης. Έτσι οι φωτογραφίες της Μέρκελ που αναδημοσίευσε η «Bild», προκάλεσαν αίσθηση. Βέβαια η εφημερίδα κράτησε τα προσχήματα και στην πρώτη σελίδα της, έβαλε μια φωτογραφία της που όμως ήταν ντυμένη (ευτυχώς) να κρατάει στην αγκαλιά της το εγγόνι του συζύγου της, Γιόακιμ Σάουερ, από τον πρώτο του γάμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα