ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ ΠΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΨΗ: «ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ»;

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει μετά τα υβριστικά tweets του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή, με τα οποία «στόλιζε» τις κ.κ. Χ. Αλεξίου και Δ. Γαλάνη με αφορμή την περίφημα λίστα με τους καλλιτέχνες που φοροδιαφεύγουν.

Σήμερα τη σκυτάλη πήρε η Τάνια Τσανακλίδου, η οποία αποκάλεσε το δημοσιογράφο «σκουπίδι». Συγκεκριμένα έγραψε στο twitter της, απευθυνόμενη στον Μανώλη Καψή.

«Ξέρεις κάτι σκουπίδι; Η λέξη τιμή σημαίνει

κι άλλα πράγματα, εκτός από αυτά που πληρώνεσαι για τη βρώμικη δουλειά σου».

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η οποία έγινε όταν ο… κ. Καψής αποκάλεσε τις κ.κ. Αλεξίου και Γαλάνη «σιχαμένα, τσόλια», ενώ είχε και άλλα ειρωνικά σχόλια όπως «Αυτο το Σάββατο μαζεύουμε τρόφιμα στο Μέγκα για τις απορες Δημητρα Γαλάνη και Τανια Τσανακλίδου» κ.λ.π.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι το όνομα της κ. Αλεξίου δεν υπήρχε καν μέσα στη λίστα, ωστόσο η ίδια του απάντησε, ανφε΄λροντας μεταξύ άλλων: ««Κανένας πριν από σένα δεν μού έχει ανακατώσει τόσο το στομάχι».

Τη δική της απάντηση έδωσε και η κ. Γαλάνη, ενώ προτίθεται να καταφύγει και στη δικαιοσύνη.

Ο δημοσιογράφος υποχρεώθηκε να… ζητήσει συγνώμη, μετά και την αντίδραση του διευθυντή του στο Mega, κ. Παναγιωτόπουλου: «Ξεπέρασα τα όρια με την Αλεξίου και τη Γαλάνη αλλά θεωρώ έγκλημα τη φοροδιαφυγή» σημείωσε, ωστόσο υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για τη ειλικρινή του μεταμέλεια.

Και ο πόλεμος στα social media συνεχίζεται.. Εν αναμονή , λοιπόν, του νέου επεισοδίου…

Αυτά είναι τα επίμαχα tweets του κ. Καψή:

«Γειά σου ρε Γαλάνη με τα ωραία σου. Ωστε 3 χλιάδες ευρώ δηλωσες εισόδημα το 2009; να σου στείλω φαι με την πρόνοια…»

«Μηπως βρίσκεται καμια βοήθεια για την κα Γαλάνη- την φίλη του Αλέξη ντε- που η κακομοίρα δηλώνει εισοδήματα κάτω απο το όριο της φτωχειας;»

«Η Δημητρούλα δεν ξεκίναγε τις συναυλίες της λέγοντας πως πρέπει να φύγει η χούντα του μνημονίου; Για να συνεχίζει να κλέβει την εφορία;»

«Αυτο το Σάββατο μαζεύουμε τρόφιμα στο Μέγκα για τις απορες Δημητρα Γαλάνη και ΤανιαΤσανακλίδου»

«Η Γαλανη μαζί με την άλλη αντιστασιακή Χαρούλα Αλεξίου- Βελουχιώτη δεν δίνουν συναυλίες; Πού πήγαν τα λεφτά οέο;»

«Πληροφορίες οτι η Δημητρα Γαλάνη εκρυβε τα εισοδηματά της σαν αντίσταση στην κυβερνηση του μνημονίου επιβεβαιώνονται.. ανάρχα η δικιά σου»

«Αληθευει οτι ο αγανακτισμένος Κότσιρας ξέχασε να κάνει δηλωση;»

«Κοτσιρας + γαλάνη δεν σχολιάζουν στοιχεία ΣΔΟΕ που δείχνουν ποσο φοροφυγάδες ειναι..γιατί ειναι χαλκευμένα απο τους μνημονιακούς εφοριακούς»

«Η πηγή μου μου αποκάλυψε γιατι βγηκε στην αντισταση για το μνημόνιο η Χαρούλα. Εχασε μου είπε 2 εκ απο το κούρεμα των ομολόγων»

«Κλαίω απο το πρωί για το δραμα της συριζαίας Δημήτρας Γαλάνη που ζεί με 3 χιλιάδες ευρω το χρόνο.. να γιατί κάνει αντίσταση στο μνημόνιο»

«Αποψε το βράδυ μετά την προσευχή θα κρατήσω λίγο απο το βραδυνό μου να το δώσω στην Δημ.Γαλάνη που ζεί με 3 χιλιάδες το χρονο η κακομοίρα»

«Όσοι έχετε παλιά ρούχα τα μαζευουμε στη

Keywords
Τυχαία Θέματα