Τελικά, έγινε ντέρμπι στο Φάληρο

Η αναμέτρηση κατά το πρώτο ημίχρονο κύλησε στα μέτρα του Παναθηναϊκού. Σε χαμηλό τέμπο και χωρίς μεγάλη ταχύτητα το παιχνίδι ουσιαστικά παγίδευσε τον Ολυμπιακό ο οποίος δεν μπορούσε να παράγει φάσεις.

Αντίθετα στο ανοιχτό γήπεδο ο Παναθηναϊκός ήταν πιο επικίνδυνος και δημιούργησε δύο μεγάλες ευκαιρίες, εκ των οποίων

αυτή του Ζέκα ίσως παιχθεί στα παράξενα της σεζόν. Ο Πορτογάλος μέσος πέρασε τον Μέγερι αλλά σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί ανεπιτυχώς να διασπάσει την άμυνα του αντιπάλου του. Σε μία αντεπίθεση των “πράσινων” μάλιστα, ο Φιγκερόα έγραψε το 0-1 στο 73′ και προκάλεσε την οργή των οπαδών του Ολυμπιακού.

Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν να ισοφαρίσουν με τον Μήτρογλου στο 87′και να σώσουν τα προσχήματα χωρίς όμως να γλιτώσουν τις αποδοκιμασίες του κόσμου τους.

Οι συνθέσεις του ντέρμπι

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μανιάτης, Παπάζογλου (73′ Μασάντο), Φέισα, Τζιμπούρ, Παπαδόπουλος, Φουστέρ, Χολέμπας, Μανωλάς, Αμπντούν (68′ Μήτρογλου), Γκρέκο (46′ Ιμπαγάσα).

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος (69′ Χουχούμης), Βιτόλο, Σο, Ζέκα, Μπαρμπαρούσης, Τοτσέ (60′ Φιγκερόα), Σισοκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα