Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ βάζει -και- ο Πάγκαλος

Το συνδέει μάλιστα με τη διεξαγωγή του συνεδρίου του κόμματος τον προσεχή Φεβρουάριο.

«Αν δεν το θέλει η πλειοψηφία των μελών του συνεδρίου πώς θα μείνει αρχηγός; Δεν το καταλαβαίνω. Νομίζω ότι όταν κάνουμε συνέδριο αυτομάτως τίθεται θέμα ηγεσίας, εκτός αν βλέπει κανείς τα συνέδρια ως συνέδρια χειροκροτητών όπως ήταν πολύ συχνά τα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ μέχρι τώρα. Και στην αλλαγή ηγεσίας δυστυχώς όπως έγινε γιατί δεν ήταν έτσι, μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

έγινε σκληρή σύγκρουση για το ποιον θα βάλουμε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό. Μετά όμως άρχισαν τα περάσματα του δαχτυλιδιού, Σημίτης στον Γιώργο Παπανδρέου, Γιώργος Παπανδρέου στον Βενιζέλο…Δεν είναι πράγμα αυτό…», είπε ο κ.Πάγκαλος, μιλώντας σήμερα στη ΝΕΤ FM, λίγες μόνο ώρες μετά την θετική ανταπόκριση του Ευάγγελου Βενιζέλου στη χθεσινή του επιστολή με την οποία δήλωνε ‘παρών’ στις διαδικασίες του Συνεδρίου.

Αναφερόμενος δε, στα περί …αυτοδιάλυσης του ΠΑΣΟΚ και συγκρότησης νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, ο κ.Πάγκαλος υποστήριξε ότι «αυτά είναι αστειότητες», καλώντας όποιον θέλει να κάνει φορέα, να τον κάνει, να τους τον δείξει, και όταν το θέαμα τους ‘τέρψει’ και τους ‘θέλξει’, θα σηκωθούν και θα φύγουν, όπως είπε. «Θα καθόμαστε να ταλαιπωρούμαστε μέσα σε ένα κόμμα που υφίσταται συνεχή απομείωση για να μην ακολουθήσουμε τον λαμπρό εκείνο αρχηγό; Πρέπει κάτι να πει όμως αυτός…», είπε με νόημα, αφήνοντας σαφείς αιχμές και για την στάση του Ανδρέα Λοβέρδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα