ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ 25ΧΡΟΝΟΥ

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια ενός 25χρονου ο οποίος απήχθη στις 5 Αυγούστου, καθώς συνελήφθησαν οι 7 απαγωγείς, ωστόσο δεν υπάρχει κανένα ίχνος ζωής του θύματος. Στενός οικογενειακός φίλος ο εγκέφαλος της απαγωγής.

Όλα ξεκίνησαν στις 5 Αυγούστου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 25χρονος γιος γιατρού, έπεσε θύμα απαγωγής. Οι δράστες επικοινώνησαν με την μητέρα του και ζήτησαν ως λύτρα 500 χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Η μητέρα φοβούμενη για τη ζωή του παιδιού της, αρχικά δεν ειδοποίησε την αστυνομία και αρχές Οκτωβρίου κατάφερε να συγκεντρώσει 300 χιλιάδες

ευρώ. Ωστόσο η ανταλλαγή δεν επιτεύχθηκε με αποτέλεσμα η μητέρα να στραφεί για βοήθεια στην αστυνομία.

Η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ ήταν μεγάλη και την επόμενη ημέρα συνελήφθησαν επτά άτομα για την υπόθεση, μάλιστα όπως αποδείχθηκε «εγκέφαλος» της απαγωγής ήταν ένας 70χρονος, στενός οικογενειακός φίλος, ο οποίος γνώριζε ότι η γιαγιά του 25χρονου είχε κερδίσει πρόσφατα ένα σημαντικό ποσό στο λαχείο.

Παρά τη σύλληψή τους οι δράστες κρατούν ερμητικά κλειστά τα στόματά τους, αρνούνται την ανάμιξή τους στην απαγωγή και δεν αποκαλύπτουν που βρίσκεται ο 25χρονος.

Αυτό έχει ανησυχήσει τόσο την οικογένειά του, όσο και τις αρχές, καθώς εκφράζονται φόβοι για την ζωή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα