ΤΗ ΛΟΛΑ ΑΠ’ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ;

Όχι, ο Κωστής Μαραβέγιας δεν έπαθε όψιμη ταύτιση με τον Carnation. «Λόλα» είναι ο τίτλος του βιβλίου του αλλά και του τελευταίου άλμπουμ του, που τώρα κυκλοφορούν μαζί σε ειδική έκδοση

Ο Κωστής Μαραβέγιας ανήκει στις ευτυχείς περιπτώσεις καλλιτεχνών, η δουλειά των οποίων καταφέρνει να αγγίζει με τον ίδιο θετικό τρόπο κοινό και κριτικούς,

να παίζεται από το ραδιόφωνο χωρίς να γίνεται τσιχλόφουσκα, να υποστηρίζει live εμφανίσεις χωρίς το φάντασμα της επανάληψης ή της μανιέρας.

Αυτή τη φορά ο αεικίνητος Μαραβέγιας συγκεράζει σύμπασες τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του και κυκλοφορεί το πιο πρόσφατο άλμπουμ του μαζί με το τελευταίο βιβλίο του. Η ιστορία της «Λόλας», μιας μικροκαμωμένης μουσικού την οποία ο Μάρκος, ο ήρωας του Μαραβέγια, ερωτεύεται παράφορα σε ένα ταξίδι εν πλω προς το Καστελόριζο ξεπηδά από το πεντάγραμμο και αποτυπώνεται στις σελίδες ενός βιβλίου.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός που κατάφερε σε σχετικά σύντομο χρόνο να προτείνει και να ταυτιστεί με κατάδικό του μουσικό ιδίωμα και να δημιουργήσει έναν αφοσιωμένο πυρήνα κοινού, κάνει μια καινούρια καλλιτεχνική πρόταση «δύο σε ένα» κυκλοφορώντας αυτή τη φορά μαζί βιβλίο και άλμπουμ. Και σίγουρα η Λόλα θα είναι η μούσα του.

INFO: Η ειδική έκδοση της «Λόλας» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Keywords
Αναζητήσεις
τη λολα απ τη φωτια, την λολα απο την φωτια ποιοσ θα την βγαλει
Τυχαία Θέματα