ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΣΚ

Τρεις γυναικείες μεσογειακές φωνές, έκθεση για το ποδήλατο, Bollywood ρυθμοί, Σωκράτης Μάλαμας ο μελωδικός, rock ‘n’ roll – swing χορός και φινετσάτο μπαλέτο. Η Αθήνα επιφυλάσσει πολυσυλλεκτικές επιλογές και αυτό το ΠΣΚ για τους αμετανόητους εξοδούχους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14

Τρεις γυναικείες φωνές σε ένα ταξίδι στην Μεσόγειο

Τρεις ξεχωριστές γυναικείες φωνές που εκπροσωπούν ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών αλλά και τόσο όμοιων μουσικών παραδόσεων, η Σαβίνα

Γιαννάτου από την Ελλάδα, η Fide Koksal από την Τουρκία και η Μάρθα Μαυροειδή, συνοδευόμενες από τους μουσικούς του συγκροτήματος Primavera en Salonico, μας προσκαλούν σε μία πολυεθνική μουσική γιορτή. Μια πολυεθνική μουσική γιορτή όπου παραδοσιακά τραγούδια παρουσιάζονται απρόβλεπτα. Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ένα μουσικό ταξίδι στους ήχους των λαών και των πολιτισμών της Μεσογείου πραγματοποιείται στο Πάρκο Ελευθερίου Βενιζέλου στο Μπραχάμι.

INFO: Πάρκο Ελευθερίου Βενιζέλου (Ασύρματος), Αγωνιστών Πολυτεχνείου (Λεωφ. Αγ. Δημητρίου 222), Άγιος Δημήτριος 20:30 Είσοδος ελεύθερη.

Πάμε για ορθοπεταλιές

Το 3ο Bike Festival δίνει για ένα τριήμερο την ευκαιρία στους φίλους του ποδηλάτου να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο, να δουν τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στην παγκόσμια αγορά το 2013 και να έρθουν σε στενότερη επαφή με την ποδηλατική κοινότητα που εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς στην πόλη μας. Το Athens Bike Festival αποτελεί την επίσημη έναρξη της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (European Mobility Week) στη χώρα μας – της πανευρωπαϊκής εκστρατείας που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες ως προς τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, του ποδήλατου και του περπατήματος για τις μετακινήσεις τους στην πόλη.

INFO: Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, έως τις 16/09, ώρες λειτουργίας Παρ. 18.00-21.00, Σαβ & Κυρ 10.00-21.00, είσοδος ελεύθερη.

 ΣΑΒΒΑΤΟ 15

Ινδική μουσική και μια γεύση Bollywood

Μουσική και χορός σε μια σύμπραξη που έρχεται από τη μαγική Ινδία. Με καταγωγή από μια πανάρχαια παράδοση όπου ο Χορός το Θέατρο και η Mουσική δημιουργούν ένα ολιστικό θέαμα: τον Bharata Natyam .Ένα χορό όπου οι διηγήσεις μύθων και ιστοριών, οι πολύπλοκοι ρυθμοί και σχήματα, η γλώσσα των χεριών και οι εκστατικοί ήχοι οδηγούν έχουν στόχο να οδηγήσουν καλλιτέχνες και θεατές στο Rasa το υπέρτατο αίσθημα. Namaste…

ΙNFO: Είσοδος: 10 ευρώ (Δεν περιλαμβάνει ποτό / ποτό από 3€), 22:30 ,Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς / www.halfnote.gr. Κρατήσεις: 210 9213310 ǀviva.gr– 13855.

 Μάλαμας με θέα

Μπορεί η πρώτη ψύχρα του φθινοπώρου να είναι κατά τι εντονότερη τις νύχτες, ωστόσο ο Σωκράτης Μάλαμας διαθέτει όλη την «τεχνογνωσία» για να ζεστάνει το βράδυ του Σαββάτου με τις μελωδίες και τα τραγούδια του αλλά, όπως συνηθίζει, και με τις εμπνεύσεις της στιγμής. Για πρώτη φορά ο δημοφιλής τραγουδοποιός ανηφορίζει στο Βεάκειο Θέατρο για μία συναυλία εφ’ όλης της ύλης στο πλαίσιο της μαραθώνιας θερινής περιοδείας του, η οποία αυτές τις μέρες

Keywords
Τυχαία Θέματα