Την παραίτηση Ραχόι ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση

18:58 3/2/2013 - Πηγή: Matrix24

«Ο Μαριάνο Ραχόι πρέπει να παραιτηθεί από την κυβέρνηση επειδή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την πολύ σοβαρή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ισπανία», δήλωσε ο Αλφρέδο Πέρεθ Ρουμπαλκάμπα.

Πάντως, χθες ο Ισπανός πρωθυπουργός διέψευσε το δημοσίευμα της εφημερίδας «El Pais», που έκανε την αποκάλυψη και δεσμεύτηκε ότι θα δώσει στην δημοσιότητα τις φορολογικές δηλώσεις του. Σε δηλώσεις του υπό το βάρος του σκανδάλου, αλλά και διαδηλώσεων έξω από το προεδρικό μέγαρο ο Μαριάνο Ραχόι δήλωσε: «Δεν πήρα ποτέ μαύρο χρήμα. Οι δηλώσεις εισοδήματος και κληρονομιάς

μου θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο, στη διάθεση όλων των πολιτών, την επόμενη εβδομάδα» και υποσχέθηκε ότι θα χειριστεί το θέμα που έχει ανακύψει με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί από το αξίωμά του παρά το σκάνδαλο στο οποίο τον εμπλέκουν δημοσιεύματα του Τύπου. «Αν κάποιοι φαντάζονταν ότι παρενοχλώντας με θα φοβόμουν ή θα εγκατέλειπα το έργο που μου ανέθεσαν οι Ισπανοί, τους λέω ότι έκαναν λάθος», σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα