Τιτανομαχία στο κλειστό του ΟΑΚΑ

Οι Καταλανοί είναι μέχρι στιγμής αήττητοι στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης και δείχνουν ότι βρίσκονται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του προέρχεται από την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε και θέλει φυσικά να επιστρέψει στις επιτυχίες κρατώντας αλώβητη την έδρα του.

Το κίνητρο για τους πράσινους είναι σπουδαίο. Σε περίπτωση νίκης θα μείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του ομίλου και θα δώσουν μήνυμα ισχύος στους ανταγωνιστές τους, ενώ παράλληλα θα κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα

για την πρόκρισή τους στα πλέι οφ. Για να τα καταφέρουν, θα επιστρατεύσουν τη γνωστή στρατηγική τους. Σκληρή άμυνα, έλεγχο του ρυθμού, εκμετάλλευση των ψηλών και της ευφυίας του Δημήτρη Διαμαντίδη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Η Μπαρτσελόνα ήρθε στην Αθήνα έχοντας ως μπούσουλα τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ πριν από δύο εβδομάδες. Ξέρει καλά ότι αν νικήσει θα κάνει άλμα πρωτιάς και ακονίζει τα ξίφη της για να καταφέρει ό,τι και πέρυσι, όταν νίκησε στο ΟΑΚΑ μεταφέροντας τη σειρά των πλέι οφ στη Βαρκελώνη.

Είναι προφανές τέλος ότι Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα συνθέτουν ένα από τα κλασικά ζευγάρια της διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια. Οι πράσινοι δεν ξεχνούν ότι κατέκτησαν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο τους νικώντας τους Καταλανούς στον τελικό του Παρισιού το 1996. Το ίδιο και οι Καταλανοί…

Keywords
Τυχαία Θέματα