«ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ» ΓΙΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

17:15 2/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Μετά από 16 χρόνια συνολικής παρουσίας στον Παναθηναϊκός, ο Γιώργος Καραγκούνης αποχαιρέτησε την Πέμπτη την ομάδα της καρδιάς του.

Το αντίο του το ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στο Novasport FM.

Ιδού τι είπε: «Η διοίκηση της ομάδας έδειχνε να με θέλει. Αλλά από τη στάση του προπονητή κατάλαβα ότι δεν θα μείνω. Εγώ ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Θα εξακολουθήσω

πάντως να παίζω ποδόσφαιρο. Ήθελα να γνωστοποιήσω την απόφασή μου μετά το παιχνίδι με την Μάδεργουελ για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα.

Ένιωσα πολλή αγάπη από τον κόσμο. Έκανα ό,τι μπορούσα για να βρούμε μία λύση. Θα έπρεπε όμως να ειπωθούν αλήθειες από την αρχή και να τελειώσει το θέμα πιο νωρίς.
Ο κύριος Αλαφούζος κάνει μία τεράστια προσπάθεια παρότι δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά, όμως ο κόσμος θα πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια.

Όταν ήρθα από την Μπενφίκα έκανα παραχωρήσεις στο οικονομικό, αλλά πίστεψα στην ομάδα και στο όραμα του γηπέδου επειδή είμαι Παναθηναϊκός.
Δεν θα έπρεπε να γίνεται αναφορά στα χρήματα, επειδή έχω αποδείξει ποιος είμαι και τι έκανα στο οικονομικό για να φορέσω και πάλι την φανέλα της ομάδας. Είτε έπαιζα για 3.000 ευρώ τα πρώτα χρόνια είτε για 1 εκατ. ευρώ τα τελευταία χρόνια πάντα τιμούσα το συμβόλαιο μου.

Είναι μία δύσκολη στιγμή μετά από 16 χρόνια. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο, να συνεχίσω. Είναι μία δύσκολη απόφαση, έχω οικογένεια και τρία παιδιά, το εξωτερικό φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ενδεδειγμένη λύση».

Keywords
Τυχαία Θέματα