ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

12:00 4/9/2012 - Πηγή: Matrix24

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο μερικά 24ώρα από την ημέρα που ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς δήλωνε σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση ότι οι μεταγραφικές αναζητήσεις των πρωταθλητών τελείωσαν. Και όμως, τη Δευτέρα οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν μία αξιοζήλευτη μεταγραφική δραστηριότητα:

1. Έκλεισαν και ανακοίνωσαν τον 27χρονο αμυντικό χαφ από το Μάλι, Ντρίσα Ντρακιτέ και έσπευσαν να τον δηλώσουν στη λίστα των διαθέσιμων παικτών

για το Τσάμπιονς Λιγκ.

2. Διαπραγματεύτηκαν και έφτασαν κοντά σε συμφωνία με τον Ιταλό σταρ Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος όμως αρνήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

3. Στράφηκαν χωρίς επιτυχία στην πλευρά του Τσέχου επιθετικού Μίλαν Μπάρος.

Προφανώς όλα τα παραπάνω καταδεικνύουν ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήθελε και άλλες μεταγραφικές ενέσεις και ας έβγαινε προς τα έξω από τον Ολυμπιακό ότι το ρόστερ έχει κλείσει.

Οι επιλογές, τέλος, του Πορτογάλου τεχνικού για τη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ προκάλεσαν εύλογα ερωτηματικά. Οι νεοαποκτηθέντες Τάτος και Βλαχοδήμος έμειναν εκτός, ενώ αντιθέτως προτιμήθηκε ο Ντιόγκο ο οποίος όμως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν υπολογίζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα