ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ Η …ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Ιταλία αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της ημέρας την Κροατία στο Πόζναν (19:00), ενώ η Ισπανία περιμένει την Ιρλανδία στο Γκντανσκ (21:45). Όλα αυτά στο πλασίο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

Κόντρα στην Ισπανία, η Ιταλία απέδειξε ότι μπορεί να παίξει καλά πολύ καλά το παιχνίδι της αναμονής και των αντεπιθέσεων. Στο παιχνίδι με την Κροατία όμως, η ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι θα αναγκαστεί να κάνει παιχνίδι και έτσι η αντίδρασή της αναμένεται με ενδιαφέρον με την έννοια ότι θα αποτελέσει και ένα τεστ

για τη συνέχεια.

Η Κροατία του Σλάβεν Μπίλιτς από την πλευρά της θα παίξει με την άνεση που της δίνουν οι 3 βαθμοί που κατέκτησε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ιρλανδία. Ακόμα και η ισοπαλία βολεύει τους Βαλκάνιους οι οποίοι διαθέτουν την ποιότητα να κοιτούν στα μάτια κάθε αντίπαλο.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας υπάρχει ξακάθαρο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία. Κόντρα στην Ιρλανδία το συγκρότημα του Βιθέντε ντελ Μπόσκε φιλοδοξεί να πετύχει την πρώτη νίκη του στο τουρνουά και να βάλει γερά θεμέλια πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν ο Ισπανός εκλέκτορας προτιμήσει πάλι ένα σχήμα χωρίς κλασικό επιθετικό, όπως έπραξε στην αναμέτρηση με την Ιταλία.

Η Ιρλανδία του Τζιοβάνι Τραπατόνι θα παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση, έχοντας τις πιθανότητες εναντίον της. Το πρώτο παιχνίδι της στη διοργάνωση (με την Κροατία) αποκάλυψε σημαντικές αμυντικές αδυναμίες τις οποίες ο Ιταλός τεχνικός καλείται να καλύψει άμεσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα