ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΤΟ

Λάκης Παπαδόπουλος και Vassilikos συναντώνται στη rock stage (κεντρική σκηνή) του Σταυρού του Νότου για λίγες ακόμη παραστάσεις (19, 26 Οκτώβρη και 2, 3 Νοέμβρη), όπου παρουσιάζουν τη χορταστική μουσική παράσταση με τίτλο «Retraudio».

Οι δυο ιδιαίτεροι καλλιτέχνες με κοινό παρονομαστή την αγάπη τους και το σεβασμό απέναντι στη μουσική, συναντιούνται

για να μοιραστούν με το κοινό τις κοινές τους μουσικές ανησυχίες και καταβολές, αλλά και να προτείνουν όχι μόνο τα γνωστά τραγούδια τους, αλλά και τον τρόπο που εστιάζουν με σύγχρονη ματιά αγαπημένα ελληνικά και ξένα κομμάτια. Οι δύο καλλιτέχνες επιχειρούν να ερμηνεύσουν (και) τραγούδια άλλων φιλτραρισμένα μέσα από τη δική τους μουσική λογική.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, είτε ως (σκέτο) Παπαδόπουλος είτε ως Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ, εδώ και 30 χρόνια τώρα αντιμετωπίζει τη μουσική με εφηβικό ενθουσιασμό. Ο δε Vassilikos (ο frontman από τους Rainning Pleasure) τα τελευταία 15 χρόνια πάει το μουσικό …πλοίο όλο και πιο μακριά, δίνοντάς του μια κατεύθυνση παγκόσμια.

Οι δύο ερμηνευτές και μουσικοί πρόκειται να βρεθούν παρέα στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου για λίγες ακόμη παραστάσεις, με σκοπό να (απο)δείξουν πως το τραγούδι από τους κατάλληλους ανθρώπους δεν έχει χρόνο, δεν έχει εποχές, δεν έχει εθνικότητα, αλλά φτιάχνεται για την απόλαυση, για τη χαρά και για ένα ακροατήριο που σέβεται τον εαυτό του.

Μαζί τους επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί: Σωτήρης Ντούβας (τύμπανα), Μίκης Ατταλειάδης (μπάσο), Άγγελος Αιβάζης (κιθάρα), Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος (πλήκτρα).

INFO: Σταυρός του Νότου – rock stage (κεντρική σκηνή). Είσοδος: 10 ευρώ. Φιάλη (με τα παρελκόμενα): 100 ευρώ. Δεύτερη φιάλη (με τα παρελκόμενα): 70 ευρώ. Τηλ. Κρατήσεων: 210 9226975, 210 9239031.

Keywords
Τυχαία Θέματα