Το σχέδιο για τη νέα ΑΕΚ

Το παράδειγμα της Μπαρτσελόνα με το περίφημο προπονητικό κέντρο όπου ξεπήδησαν παίκτες όπως ο Τσάβι, ο Ινιέστα και άλλοι, θα ακολουθήσει η ΑΕΚ ώστε όταν επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία να έχει καταφέρει να έχει στο ρόστερ της παίκτες από τις ακαδημίες.

Το σχέδιο που προτάθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη και εξετάζεται σοβαρά είναι η αναζήτηση ταλέντων σε ολόκληρη την Ελλάδα και η συγκέντρωση αυτών στα Σπάτα. Στη συνέχεια, οι παίκτες θα μένουν στο

προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και θα περνούν από μία περίοδο εξετάσεων για να διαπιστώνεται αν αξίζει να παραμείνουν και να αποτελέσουν το ρόστερ της νέας ΑΕΚ. Όσοι πείσουν θα υπογράφουν συμβόλαιο με την Ένωση και ουσιαστικά θα αποτελούν το μέλλον της ομάδας.

Το σχέδιο αυτό έχει ικανοποιήσει τον Μελισσανίδη, ο οποίος θέλει να στελεχώσει το τμήμα σκάουτινγκ με αξιόλογους ανθρώπους που θα μπορούν να ανακαλύπτουν ταλέντα, τους ποδοσφαιριστές εκείνους που θα πάρουν στην πλάτη τους την ομάδα. Οπως είναι λογικό, την επίβλεψη του τμήματος θα έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος θα έχει και τον τελευταίο λόγο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα