ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΓΙΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας με αφορμή κτηματικές διαφορές, όταν 56χρονος χτύπησε με το αυτοκίνητό του 43χρονο και στη συνέχεια προχώρησε στην εν ψυχρώ δολοφονία του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχικά, δράστης και θύμα συναντήθηκαν στην περιοχή Άσπρα Σπίτια και λογομάχησαν για τις κτηματικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους.

Αρχικά το επεισόδιο έληξε εκεί και οι δύο άνδρες αποχώρησαν από την περιοχή, για να πάνε στις αγροτικές τους εργασίες.

Ωστόσο ο 56χρονος

δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα, καθώς σε επαρχιακό δρόμο του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, παρέσυρε με το όχημά του, το δίκυκλο που οδηγούσε ο 43χρονος, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να πέσει στο έδαφος. Στη συνέχεια ο δράστης βγήκε από το αυτοκίνητό του και εκτέλεσε τον ήδη τραυματισμένο 43χρονο.

Μετά την πράξη του ο συνταξιούχος εξαφανίστηκε, αφήνοντας όμως στην περιοχή το αυτοκίνητό του. Οι αστυνομικοί εντόπισαν αμέσως τα στοιχεία ταυτότητάς του, ο οποίος έπειτα από λίγες ώρες παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε και κατείχε παράνομα, βρέθηκε από αστυνομικούς σε κοντινή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα