«ΤΩΡΑ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΕΤΑ ΜΙΑ…ΑΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

Υπέρ μιας παρένθεσης Τσίπρα στη διακυβέρνηση της χώρας, ώστε στη συνέχεια να εκλεγεί μια αστικού τύπου κυβέρνηση, τάχθηκε μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real FM, ο Γ. Καρατζαφέρης.

Ο επικεφαλής του ΛΑΟΣ, υποστήριξε ότι αν ο Αντ. Σαμαράς

γίνει πρωθυπουργός μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου,  ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει στη συνέχεια «μετά Βαΐων και κλάδων». Έκανε λόγο για ψευτοδιλήμματα και εκβιασμούς, αναφερόμενος στα σενάρια περί εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη και εκτίμησε ότι «ουδείς θα θελήσει να ρισκάρει μία τέτοια επιλογή, που θα λειτουργήσει ως ντόμινο για το ευρώ, με συνέπειες που θα ακουμπήσουν ακόμη και την επανεκλογή του Προέδρου Ομπάμα».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο διακυβέρνησης ΝΔ, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι με 20 ή 22% ο κ. Τσίπρας, ως αντιπολίτευση «και με τον κόσμο στο δρόμο, θα έχουμε ροή αίματος» είπε, χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καρατζαφέρης απέκλεισε το ενδεχόμενο να στηρίξει, εάν μπει ο ΛΑΟΣ στη βουλή, μία κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, έχει  άλλες ιδέες για μία οικουμενική κυβέρνηση, με άλλο πρόσωπο στο τιμόνι της χώρας και όχι με έναν εκ των Αντ. Σαμαρά και Αλ. Τσίπρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα