ΤΟΥΡΚΟΛΙΑΣ: ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Ως το σημαντικότερο βήμα για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση της Εθνικής, παρουσίασε την πρόταση εξαγοράς της Eurobank ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Αλέξανδρος Τουρκολιάς, σε επιστολή του προς τους εργαζομένους.

Εμφανίζεται βέβαιος ότι η πρόταση-«ορόσημο» για τις δύο τράπεζες θα βοηθήσει στην επαρκή και ταχύτατη ανακεφαλαιοποίηση της Εθνικής, στην

ενίσχυση της ρευστότητας, στον εξορθολογισμό του λειτουργικού κόστους και στη συγκράτηση των επισφαλειών, δημιουργώντας μία τράπεζα ηγέτη στην εγχώρια τραπεζική αγορά και έναν από τους κορυφαίους χρηματοοικονομικούς Ομίλους της Ευρώπης.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην ιστορία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Η μεγάλη εμπειρία σε εξαγορές και συγχωνεύσεις των Διοικήσεων και η υψηλή ποιότητα του προσωπικού των δύο τραπεζών, μου δίνουν σιγουριά και αισιοδοξία για την επιτυχή ολοκλήρωση του τόσο απαιτητικού εγχειρήματος», υπογραμμίζει.

Διαβεβαιώνει τους εργαζομένους ότι «η πλήρωση των θέσεων του νέου οργανισμού θα γίνει από στελέχη και των δύο τραπεζών, με απόλυτα διαφανή διαδικασία και θέσπιση αξιοκρατικών κριτηρίων, ώστε να αξιοποιηθούν στο έπακρο η εμπειρία και οι ικανότητες όλων των υπαλλήλων». και σημειώνει πως προσδοκά «να καλωσορίσουμε σύντομα τα στελέχη και τους υπαλλήλους της Eurobank στη μεγάλη οικογένεια της Εθνικής».

Keywords
Τυχαία Θέματα