Τους βλεπει όλους ο Μόσιαλος

Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ, κατ’ αρχάς, η Δυναμική Ελλάδα θα συναντηθεί σήμερα –δια του ίδιου του Ηλία Μόσιαλου και κάποιων μελών της Γραμματείας της- με τον γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη, ενώ με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι συνεχίζει παράλληλα «την παραγωγή θέσεων, προτάσεων και τις διαβουλεύσεις με άλλους φορείς και πρόσωπα, για τη δημιουργία μίας δυναμικής πολιτικής

πρότασης που θα προσφέρει λύσεις και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό».

Για του λόγου το αληθές, μέχρι και αύριο Σάββατο, αντιπροσωπεία της «Δυναμικής Ελλάδας» θα έχει συναντήσει ακόμα εκπροσώπους της ΔΗΜΑΡ, της ΔΡΑΣΗ και της ΡΙΚΣΣΥ, με στόχο όπως λέει τη «διερεύνηση πιθανών προγραμματικών συγκλίσεων και τη διοργάνωση κοινών δράσεων».

Η ΔΗΜΑΡ μιλάει με Μόσιαλο, αλλά όχι με ΠΑΣΟΚ…

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς, ότι και στη ΔΗΜΑΡ υπάρχει κινητικότητα. Μπορεί η άρνηση του Φώτη Κουβέλη να συνομιλήσει με το ΠΑΣΟΚ για την Κεντροαριστερά να έχει οδηγήσει (ξανά) στις ελληνικές καλένδες το διάλογο για την ανασύνθεση του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, ωστόσο η ΔΗΜΑΡ μπορεί να συνομιλεί με άλλους. Σήμερα θα συναντηθούν ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής και «εξ απορρήτων» του Φώτη Κουβέλη, Σπύρος Λυκούδης με τον Ηλία Μόσιαλο, επικεφαλής της πολιτικής κίνησης «Δυναμική Ελλάδα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος συζητεί με τη ΔΗΜΑΡ. Συζητήσεις είχαν ξαναγίνει, πριν καν ιδρυθεί η «Δυναμική Ελλάδα». Προεκλογικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα