«Τρεις μήνες στα κάτεργα» ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος

«Το άκρον άωτον της αδικίας» αναφέρει για τη φυλάκισή του ο πρώην ισχυρός άνδρας της Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στα ταμεία του Δήμου.

«Τρεις μήνες στη φυλακή. Τρεις μήνες στα κάτεργα. Χωρίς λόγο. Χωρίς αιτία. Ή μήπως υπάρχει αιτία; Μήπως κάποιοι με στοχοποίησαν πριν από χρόνια και τελικά πέτυχαν τον στόχο τους;» διερωτάται.

Ο τέως δήμαρχος θυμάται ότι, λίγους μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές

του 2006, «άλλαξε απότομα η στάση ορισμένων απέναντι στο πρόσωπό μου και την παράταξή μου” και “ξεκίνησε μια ανεξήγητη επίθεση εναντίον μου από το μεγαλύτερο θέμα μέχρι το μικρότερο».

«Ένας βρώμικος πόλεμος για να δημιουργηθεί ‘περιρρέουσα ατμόσφαιρα’. Στόχος η προετοιμασία του εδάφους» τονίζει ο κ.Παπαγεωργόπουλος και συνεχίζει:

«Έτσι φθάσαμε στο απίστευτο σημείο 3 ακριβώς ημέρες πριν την απόφαση του Δικαστηρίου και ενώ δεν είχε κατατεθεί απολύτως τίποτε εναντίον μου, δημοσιογράφος της πόλης μας να γράφει ότι «έμπειρος δικαστής» υποστήριζε ότι « Μία υπόθεση δεν μπορείς να την αξιολογείς μόνο από τα χειροπιαστά αποδεικτικά μέσα που έχεις στα χέρια σου. Η έρευνα είναι μια ζωντανή διαδικασία, στην οποία αξιολογείται και η ατμόσφαιρα»!…

Και λίγο παρακάτω στο ίδιο ρεπορτάζ να υπενθυμίζει ότι ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου «αρκετές φορές κατά την διάρκεια της διαδικασίας αναφέρθηκε στην «περιρρέουσα ατμόσφαιρα»!…

Διάβαζα και δεν πίστευα στα μάτια μου,

Δηλαδή «Κολοσσαίον» τον 21ο αιώνα, αναρωτήθηκα..

Δηλαδή «Ιησουν ή Βαραββάν» τον 21ο αιώνα;

Δηλαδή να στείλουμε «μήνυμα» προς διάφορες κατευθύνσεις βάζοντας στην φυλακή έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα;

Ήταν δυνατόν; Και όμως ήταν.

Και έτσι σήμερα συμπληρώνω 3 μήνες στην φυλακή!

Χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο όπως παραδέχεται και η παραπάνω εφημερίδα και ενώ έχω ζητήσει 11 εν συνεχεία φορές την ψήφο των Θεσσαλονικέων και αυτοί μου την έδωσαν και τις 11 φορές απλόχερα και εγώ τους έχω υπηρετήσει με πλήρη ανιδιοτέλεια, βρίσκομαι εδώ και 3 μήνες στην φυλακή!

Κάποιοι πρέπει να έχουν φοβερές τύψεις.

Οι οποίες σε συνδυασμό με όσα θα αποκαλυφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερες».

Keywords
Τυχαία Θέματα