ΤΡΕΞΕ, ΑΘΗΝΑ, ΤΡΕΞΕ

Την Κυριακή διοργανώνεται το πρώτο We Run Athens, ένας αγώνας δρόμου 10 χλμ. στο κέντρο της πόλης! Αν διακατέχεσαι από το ίδιο πάθος για το τρέξιμο, ακολούθησέ τους και ζήσε την ξεχωριστή εμπειρία στο Ζάππειο στις 08:30 π.μ.

Της Χαράς Ιωάννου

Ξεκινήσαν εξερευνώντας την πόλη μέσα από τις προπονήσεις του Nike+ Run Club

που στόχο είχαν να κινητοποιήσουν τους νέους της Αθήνας να αγαπήσουν το τρέξιμο, να το δουν ως μορφή διασκέδασης και μέσα από αυτό να ανακαλύψουν την πόλη τους από την αρχή. Πλέον οι προπονήσεις τους οδηγούν στο We Run Athens.

Δηλώστε συμμετοχή στο We Run Athens μέσα από την ιστοσελίδα http://www.werunathens.gr/. Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος και το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 10€, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος Αστέγων του Δήμου Αθηναίων Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Με την εγγραφή, κάθε συμμετέχοντας θα παραλάβει ένα starter pack. Το κάθε starter pack περιλαμβάνει ένα T-shirt , το νούμερο εκκίνησης (bib νούμερο), το τσιπάκι χρονομέτρησης, ένα έντυπο με οδηγίες για τον αγώνα και χάρτη της διαδρομής και ένα κουπόνι έκπτωσης για αγορές προϊόντων running.

To We Run Athens αποτελεί μέρος της σειράς αγώνων της Nike We Run, που ήδη διανύει τον τέταρτο χρόνο της διοργάνωσής του και στόχο έχει να εμπνεύσει, να υποστηρίξει και να ενώσει δρομείς από όλο τον κόσμο. Οι αγώνες We Run έχουν σκοπό να διαμορφώσουν μια νέα παγκόσμια κοινότητα αθλητών οι οποίοι θα συμμετέχουν στην πιο οργανωμένη σειρά αγώνων της Nike με την έξυπνη τεχνολογία Nike+.

INFO: Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο Ζάππειο στις 08:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΤΡΕΞΕ ΑΘΗΝΑ ΤΡΕΞΕ,trexe athina trexe