ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ

07:55 4/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Άρχισαν τα όργανα! Τέσσερις μάλλον …ετερόκλητες μηνυτήριες αναφορές κατά πολιτικών προσώπων πήραν τον δρόμο τους προς τη Βουλή.

Μήνυση κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου υπέβαλε ο Σύνδεσμος Απόστρατων Αξιωματικών (!), στρεφόμενος κατά παντός υπευθύνου για την κακή οικονομική κατάσταση στη χώρα.

Η μήνυση κατά του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πάλαι ποτέ «τσάρου της Οικονομίας» Γιώργου Παπακωνσταντίνου πάλι, αφορά στην ανάρτηση στο διαδίκτυο στοιχείων προσώπων φερόμενων να έχουν διαπράξει φορολογικές παραβάσεις, ενώ μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε και κατά του πρώην υπηρεσιακού υπουργού Παιδείας Γιώργου Μπαμπινιώτη, από την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών για την μείωση των αποδοχών τους.

Ε, όσο για τη γνωστή πια μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, τι να πει κανείς…; Ο Παπαδημούλης είχε αποκαλέσει την Τζούλια «φοροφυγάδα πορνοστάρ» από βήματος Βουλής και η Τζούλια προφανώς παρεξηγήθηκε, υποθέτω για τον πρώτο χαρακτηρισμό. Πάντως, ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε χθες να το… «σοβαρέψει», γράφοντας στο tweeter: «Διαβιβάστηκε στη Βουλή μηνυτήρια αναφορά της Τζούλιας Αλεξανδράτου εναντίον μου. Η βραδυπορία, όμως, της Δικαιοσύνης, δεν περιορίζεται στα “ελαφριά”».

Keywords
Τυχαία Θέματα