Βενιζέλος μαινόμενος

«Δεν υπάρχει άλλη συγκροτημένη και υπεύθυνη λύση από αυτή που ακολουθήσαμε, παρά τα όσα ισχυρίζονται ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Χρυσή Αυγή», είπε, κάνοντας λόγο για ʽαναγκαστικές και επιβεβλημένες επιλογέςʼ σε ό,τι αφορά τη δημοσιονομική προσαρμογή και επιμένοντας ότι «κάθε άλλη επιλογή θα οδηγούσε σε καταστροφή».

Μιλώντας

για την ανάγκη συνέχισης του ʽπολέμουʼ που έχει κηρύξει το ΠΑΣΟΚ στην ρατσιστική βία, ζήτησε την στήριξη αντιρατσιστικής πορείας που διοργανώνεται για το Σάββατο στην Αθήνα, ενώ παράλληλα έδωσε διεθνή χαρακτηριστικά στην καμπάνια του κόμματος για το θέμα.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ταύτισε τον ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να προβλέψουν το μέλλον της χώρας με μία τέτοια συμμαχία.

«Είχα πει στον κ. Τσίπρα ότι δεν έχει συμμάχους. Και η απάντηση ήταν η ταύτιση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του κ. Καμμένου! (…) Βρείτε τις ομοιότητες και τις κοινές αξίες ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους Έλληνες για να δείτε πού μπορεί να βαδίσει η χώρα με τη συμμαχία αυτή», είπε με νόημα, χαρακτηρίζοντας παράλληλα ένα ʽισχυρό ΠΑΣΟΚʼ ως συγκριτικό πλεονέκτημα για την παράταξη, την κυβέρνηση και την χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα