ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΑ ΓΟΒΑΣ

Μπέκετ; Ιονέσκο; Βιτράκ; Τίποτα δε συγκρίνεται με την ευρηματικό στο παράλογο της ελληνικής σόου μπιζ! Μόνο εδώ βρίσκεις δραματικούς μονόλογους γόβας και το πώς ένα βρεγμένο σορτσάκι επηρεάζει τις αμυγδαλές!

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*«Υπάρχουν παιδιά που δεν ξέρουν τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη» είπε ο Αντώνης Σαμαράς, στην εκδήλωση για τους ανθρώπους της Τέχνης και του Πολιτισμού, ήτοι

τον Ρέμο και τον Χατζηγιάννη ως ανθρώπους της τέχνης, πάντα!
*Δε πειράζει! Ξέρουν τον Αλέξανδρο Πετρίδη, ως άνθρωπο του πνεύματος, πάντα!
*Είδατε όμως! Εις το όνομα της πολικής ήρθαν κοντά Μιχάλης και Αντώνης! Ούτε μια καλλονή δεν μπορεί να τους χωρίσει εις το όνομα του φιλελευθερισμού (ή τέλος πάντων περίπου και όχι ακριβώς).
*600.000 χτυπήματα λέει έχει το βίντεο της Μουτσάτσου «I am Χελίν».
*Το «My name is Spyros and I am malakas» προβλέπεται να τα ξεπεράσει!
*Εγώ πάντως το μπλουζάκι θα το τυπώσω: «And my name is Spyros…»!
*Πως διατηρεί το κορμί της σφριγηλό η όμορφη Μαριέττα Χρουσαλά – Πατίτσα; Μ αυτή την αγωνία ξύπναγα και κοιμόμουν για καιρό, αλλά το συμπάν που συνωμοτεί για να γίνεται ότι θες πολύ, μου έφερε την απάντηση ως δώρο και επιβράβευση που είμαι κάλος άνθρωπος. Λοιπόν, η Μαριέττα παίζει εδώ και χρόνια beach volley αλλά το μεγάλο μυστικό της είναι ότι καθημερινά κάνει διάδρομο για τουλάχιστον σαρανταταπέντε λεπτά!
*Ήρθε η ώρα όμως να σκύψουμε πάνω από πραγματικές αγωνίες και προβλήματα κανονικών γυναικών, που αντιμετωπίζουν βασανιστικά θέματα στην καθημερινότητα τους. Καταρχήν, η Κατερίνα Καινούργιου έχει μπλοκ στο διαδίκτυο! Πράγμα που σημαίνει στην Ελλάδα πως άμα έχεις τέτοιο, γραφείς σα να ναι ημερολόγιο, λεύκωμα, η εφηβικά ραβασάκια στο μπροστινό σου στο Λύκειο! Όμως όχι! Η Κατερίνα ασχολείται με προβλήματα! Βασανιστικά προβλήματα! Μοιράστηκε μαζί μας, τον προβληματισμό της για την εξάρτηση που έχει από τις ψηλοτάκουνες γόβες! Έγραψε το δράμα της γόβας!
*«Δεν τα έχεις ανάγκη φωνάζει η μητέρα μου» σημειώνει, «εδώ και δέκα χρόνια κάθε φορά που με βλέπει να ” σκαρφαλώνω” στα δεκαπεντάποντα άλλοτε μαύρα, άλλοτε κόκκινα, άλλοτε nude, άλλοτε πέδιλα, άλλοτε λουστρίνι παπούτσια μου. «Θα πάθεις ζημιά στη μέση σου … θα σκοντάψεις… θα βγάλεις κάλους… θα.. θα.. θα… τόσα θα … τόσα χρόνια ποτέ δεν κατάφερε να με πείσει να αποχωριστώ».
*Και τόσο έντεχνα δραματουργικά η Κατερίνα Καινούργιου ολοκληρώνει λέγοντας: «γιατί βιάστηκα να μεγαλώσω; για να γνωρίσω εκείνον; να με αγχώσει η ύπαρξή του και επιβίωσή μου; Γιατί βιάστηκα να μεγαλώσω; Για να φορέσω ένα ζευγάρι πανέμορφες, ψηλοτάκουνες γόβες»…
*Μετά απ αυτό έχω άλλο ένα δράμα να μοιραστώ μαζί της. Όπως μας είπε σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Λιάγκας, η σύζυγος του απουσίαζε από την εκπομπή διότι έπαθε αμυγδαλίτιδα, που οφείλεται σε… βρεγμένο σορτσάκι!
*Το δραματικό πραγματικά γεγονός αυτό, ανακυκλώθηκε όπως όλα στην ελληνική τηλεόραση αμέσως!
*Άλλωστε είναι γνωστό πως τα βρεγμένα σορτσάκια επηρεάζουν τις αμυγδαλές, όπως τα παγωμένα σώβρακα δημιουργούν οφθαλμολ
Keywords
Τυχαία Θέματα